Tillbaka på banan efter en veckas förvirring

Tillbaka på banan efter en veckas förvirring

maj 21, 2018 0 av admin

Hej på er, hoppas ni har en fin start på veckan! Måndag – bästa dagen enligt mig! Jag har haft en tung vecka förra veckan, mycket tankar som flängt runt, skapat en obalans och tveksamhet på mig själv. Men känner mig tillbaka på banan igen.

De finns de där dagarna när man kör fast, man vet inte vad man håller på med, vart man är på väg.. Man behöver utveckla, men man står bara och trampar. Man blir lite bekväm tror jag, det händer inte så mycket.. Jag kan bli superstressad av det, jag behöver ha mycket inplanerat för att må bra, jag behöver utvecklas och utsätta mig för obekväma situationer. När man blir för bekväm och förlorar fokuset, så bara låser allt sig.. Alla har vi saker att jobba på, min är nog att kunna andas, släppa vissa saker och fokucera på mig själv. Har flera gånger blivit tipsad om att börja med yoga och meditation, vilket låter superbra. Jag kan nog verkligen behöva det! Men när jag testat det tidigare så blir jag till en början bara mer stressad, kanske behöver man stå ut nog länge sen släpper de.. Jag ska nog ge de en chans till! Jag måste lära mig att behålla min energi, jag kör stenhåt, de kan gå länge men sen låser de sig och då vill jag snabbt kunna hitta tillbaka!

Sen har man de där dagarna när idéerna bara flödar, humöret och energin är på topp, idag är en sån dag! Framgångspodden har gått hett i lurarna under helgen och jag har skrivit om mina mål säkert 20 gånger men nu känns de bra! Jag känner mig lugn, taggad och vet vart jag ska lägga fokuset. När något är fel, känns trögt eller magkänslan skriker stopp, då är det oftast något som behöver ändras.. Stanna upp och hitta felet, tänk om, gör om, gör rätt! Jag tror att mitt “fel” vara mina mål, de triggar mig inte.. Gå inte för länge och försök kämpa emot när de känns tungt, leta reda på problemet, ta tag i problemet, hitta rätt fokus och ladda om igen!

Känslan när man är tillbaka på banan är så otroligt skön! Energin man har, allt känns lättare och tron på sig själv är tillbaka. Nya personer man får kontakt med som bara känns så rätt! Jag tror att de kommer av en anledning när du är i rätt mode!