Styla lägenhet till försäljning

Styla lägenhet till försäljning

januari 5, 2018 0 av admin

Godmorgon för er riktigt morgonpigga, godkväll för er nattugglor som jag! Har jobbat och hållit igång konstant sen jag klev upp idag. Träffade ju en mäklare igår och kände att jag ville lägga ut min lägenhet till försäljning så snart som möjligt då vi kommer flytta till vår nya nästa månad. Haha och de blev snabba ryck, fotografering redan imorgon fredag! Har sprungit upp och ner på vinden med grejer, handlat nytt, stylat och möblerat om. Så nu hoppas jag på att den är tipp topp! Samtidigt som allt detta har jag även hunnit med några timmars jobb, men de märks att man inte är helt på banan. Mer vimsig än vanligt de här dagarna!

Träffade en läkare igår kväll på jouren, visade sig att de bara var ett vanlig inflammation.. Tyckte de var märkligt då jag aldrig någonsin har huvudvärk eller tar tabletter och nu har jag haft en super märklig och fruktansvärt dunkande huvudvärk i snart 2 veckor och käkar 4 Ipren om dagen. Röda svidande ögon, samt att jag fick en chock med massa utslag häromdagen.. vad händer? Energin är kvar, jag är pigg, kan inte sitta still.. men något är knas.. eller? Mitt nya jag kanske.. De skulle gå över om några dagar enligt herr doktor, vet inte vad jag tror, håller tummarna!

Så glad att jag har ett jobb där jag kan jobba hemifrån! Har gott om tid att planera min framtid och start på 2018 också! Är supernöjd med mina mål jag satt upp. (Så taggad inför nästa helg då vi åker på kick off med härligt kollegor i Göteborg!) Så glad att kunna tänka nära, kortsiktiga mål, men även längre och nästan overkliga mål, de som pirrar lite i magen! Har fått en paket på posten som jag ska hämta imorgon, ska visa er mer då! Men jag hoppas den kommer hjälpa mig med just de dagliga målen, få en struktur och en plan. Wii

Nej nu måste jag försöka sova, natti!