Starta bolag & lyxmiddag

juni 8, 2017 0 av admin

Hej på er! Någon mer än jag som tycker den här veckan gått sjukt snabbt? Imorgon är det fredag! Kan ni förstå!? haha

Hur som helst så hade jag ett sjukt spännande möte igår på kvällskvisten och nu är det bestämt att det blir av! Wii, shit vad jag ser fram emot detta, har haft i bakhuvudet att jag vill göra något liknande, komma igång men de har inte känts helt rätt.. Men nu när man hittat rätt kontakter, hittat någon med samma mål och kompletterar en väldigt bra så känns det jättekul! Så nu är det enligt min mening bara att gå all in! Kommer jobba stenhårt för att få igång alltsammans! Vill spara lite på att berätta tills bolaget är startat osv. Så stay tuned!

Som om dagen inte kunde bli bättre så fick vi dessutom ett superlyxigt avslut på gårdagen också, vi blev nämligen bortbjudna på middag lite spontant. En supergod trerätters hemma hos en killkompis där vi blev kvar till sent på kvällen, hade som vanligt väldigt trevligt och en massa att prata om. Är så himla glad över allt som händer i mitt liv just nu och allt spännande som ligger framför fötterna! Vilken sommar detta kommer bli

Måste bara få berätta vilken natt jag haft alltså, illamående och huvudvärk som inte ville gå över, tror klockan var 05 när jag kikade på klockan sista gången… Kändes som om kroppen gjorde allt för att jag inte skulle komma upp och in i mina nya vanor i morse haha.. Antar att det var en prövning, blev ingen springtur på morgonen innan frukosten men jag ska släpa mig ut senare idag när huvudet känns lättare! Fick ett sms av Jenny att vi skulle ut och gå, så kan nog bli att jag drar med henne på en springtur istället hehe!

Ha en fin dag!