Smygpremiären av pinchos

oktober 20, 2016 0 av admin

Var på smygpremiären av pinchos Borlänge igår kväll, ännu ett nytt matställe i stan! Hur kul som helst om ni frågar mig, känns som att om vi får många matställen att välja på så kommer fler att gå ut och äta, vilket betyder fler folk på stan, wiho! Det behövs. Premiär nu på fredag!

Hur som helst, häftigt ställe! Cirkustema på både inredning och personal, vilket var roligt och annorlunda. Beställde gjorde man via deras app, så allt var väldigt smidigt och tydligt med fina bilder. Fruktdrinkarna var supergoda verkligen nåt i min smak, godisdrinkarna var också superroliga med godis på, lite för söta för min smak men gillar man söta drinkar passar nog dessa utmärkt.

När man vill ha en lite roligare upplevelse så är detta perfekt, det händer saker hela tiden, du beställer, hämtar mat, plockar, äter osv, du är hela tiden sysselsatt och sånt gillar ju jag. Jag hade nog hellre velat få maten serverad men eftersom de är smårätter kanske man beställer flera gånger och går på så sätt snabbare om man hämtar, så de köper jag! Vill jag käka tapas så är inte de första jag tänker på hamburgare, kebabrulle, friterat, men som sagt de finns nåt för alla! De var dessutom supersöta portioner, så de var kul grej, absolut! Personalen var ett stort plus, riktigt trevliga och priserna var också väldigt bra. Skaldjurspastan var min favorit! Om jag tycker det är värt ett besök? ABSOLUT! Det måste ni! Kul med en ny restaurang.