Skulle du ångra dig?

Skulle du ångra dig?

november 15, 2017 0 av admin

Om något plötsligt skulle hända, skulle du då vilja ångra att du inte tog de där steget? Ångra att du väntade för länge.. Att du inte vågade gå utanför din comfortzone, din säkerhet? Att du inte ägnade nog mycket tid till de som verkligen betyder något eller de som du faktiskt brinner för? Det hade varit min största mardröm..

De vill inte jag att ska hända mig och det är mycket därför mitt liv har sett ut som en berg o dalbana, ni som följt mig länge vet säkert inte hälften av allt jag gjort. Jag är en JA sägare, jag vill testa på ALLT! Testar man inte så vet man inte, de så kallade ekorrhjulet är jag livrädd för. De är de enda jag någonsin varit helt med på – att aldrig vara nöjd med ett 7-16 jobb. Varför? För det är inte jag, jag vill bestämma själv när min arbetsdag börjar och slutar. Jag vill inte vakna upp på söndagen och ha ångest hela dagen för att det är måndag imorgon. Jag har alltid velat ha ett jobb som jag inte behöver kalla jobb, det ska vara min livsstil! Jag gör det jag tycker är kul, brinner för och sedan får en lön efter det jag åstadkommer.

Ta dig en funderare, vad skulle du göra om ALLT var möjligt? Det finns inga begränsningar, skulle du då vara kvar där du är idag? JA? BRA! Nej? Tänk om, våga.

Jag säger inte “säg upp dig idag” men kika runt, sätt upp mål, jobba mot dem, finns det något du kan bygga upp vid sidan av din business som efter en tid kan ge dig det du vill ha? Vad är det du vill ha? Mer tid? Mer frihet? Kan vara bra att påminna sig själv..