Rensa luften på negativitet

februari 3, 2018 0 av admin

Att lyssna på människor runt omkring “du har inte de”, “du kommer inte kunna göra de”, “det går aldrig..” såklart blir detta något som påverkar ditt mindset! Se till att rensa luften på negativitet, personer i din omgivning som inte tror på dig låt dem stanna kvar där de är idag.. Du är bättre än så! Dina mål är drömmar med deadlines. Du kan bli exakt vad du vill om du bestämmer dig för det!

De enda som gör om du kommer lyckas i din business är hur mycket du vågar tro på dig själv, för mig har de aldrig funnits några problem. Mina närmaste har alltid sett problem, du har inte den utbildningen, du har inte pengarna, du kan inte, men vet ni vad.. det har alltid löst sig när jag har velat det nog mycket! Mitt mindset är redan där mina mål är, jag har ett så starkt varför jag vill de här att det gör allt slit värt. En annan sak som jag tycker är viktigt är att våga misslyckas, våga testa, lär dig av dina misslyckanden. Samla på dig erfarenheter som gynnar dig i framtiden, jag har startat upp många projekt och sedan lagt ner då de inte blivit som jag vill. Men har jag gett upp? Nej jag har spånat vidare och fått nya tankar och idéer! Testat på nytt, det gör inget. Vad är de värsta som kan hända? Många är rädda för ryktet “den som bara misslyckas” men ja tänker mer “den som försöker”, jag har alltid varit envis. Jag kommer inte ge upp förens jag tagit mig dit jag vill, den dag jag har den livsstilen jag vill ha kan jag blicka bakåt och tänka jag gjorde det. Vilken känsla!

I allt ni gör, era drömmar som ni sätter upp, visualisera att ni redan är där, hur känns det? Hur ser det ut? Hur doftar det? Ju bättre ni är på att visualisera och tänka er in i den situationen desto mer kommer ni att attrahera era drömmar. Det är så häftigt!