Prioritera rätt och få mer tid för annat

Prioritera rätt och få mer tid för annat

juli 25, 2017 0 av admin

Hej på er! Imorgon har jag planerat in en trip till Stockholm med Micaela. Vi ska träffa massa inspirerande personer, fota och på kvällen gå på en föreläsning med massa härliga människor. Förhoppningsvis lära oss något nytt och spännande som alltid när man umgås med drivna och likasinnade människor! De ser jag fram emot!

Prioritera rätt, jag hör så många som säger att de inte har tid med saker och ting. Man kan ibland ha vissa dagar där allt känns rörigt, oplanerat, tiden springer iväg och man blir osäker på om man hunnit med allt. Man glömmer saker och det kan lätt bli irriterande och hattigt. Om man istället sätter sig ner kvällen innan och skriver upp allt som behöver göras dagen efter, sätter upp mål för dagen eller veckan. Vad vill jag hinna med? Vad är viktigast? Vad kan jag göra om jag får tid över? Man strukturerar dagen efter sysslorna som skall göras. Lägger tider som oftast kan slås samman möten/lunch, lunch/datajobb tillsammans gör att tiden för jobb kortas ner!

Jag kan lova att dagen blir så mycket längre, effektivare och skönare. Humöret är på topp, du har dina punkter att beta av, du har koll på läget. Med den glädjen och energin man då får, gör att du når dina mål på ett mycket snabbare! Känslan i kroppen är lättnad, istället för den ångest man ibland får när man inte hinner med allt man vill göra för dagen, man har prioriterat fel saker, tiden blev plötsligt försent och tidsplanen håller inte. Ett stoort distrationsmoment för många är sociala medier, man sitter med plugg eller några viktigt punkter man måste få klart, det kommer upp en notis på mobilen och vips så sitter du där och scrollar bild efter bild. Man blir fast och tiden rinner iväg.. För att få effektivt jobb, vänd undan mobilen eller stäng av aviseringarna, inga vibrationer. Så att du kan välja själv när du lägger tid på dina sociala medier! När du har tid.

DSC_3827