Prioritera rätt och få fler timmar på dygnet

Prioritera rätt och få fler timmar på dygnet

januari 10, 2018 2 av admin

Har du tillräckligt med timmar på ditt dygn? Hade du velat haft mer tid för familjen, träning, resor, barn? Vill du tjäna mer pengar med tiden täcker inte till? De mest rättvisa vi alla har är de 24h vi har på ett dygn och vi får var och en välja vart vi vill lägga den. Prioriteringar! Varför alla inte tjänar de där enorma pengarna, kan resa jorden runt, vara hemma med barnen istället för att lämna på dagis, är för att vi inte har samma prioriteringar.. Det är fullt möjligt att göra allt de där! De handlar bara om att göra en förändring.. Har det någonsin slagit dig att du jobbar för mycket, tjänar bra men inte har tid för familjen? Samma sak där, prioriteringar. Det finns andra sätt.

Jag får ibland höra: “men varför gör inte alla de där om de är så bra”. Ja varför? För att de väljer att prioritera annat. Istället för att sitta i soffan 18-22 och kika tv eller serier, ut och träna, jobba mera, umgås.. tiden finns! Men du tar inte vara på den och prioriterar att ligga i soffan och softa. De blir man oftast inte rik på.. ibland måste man välja bort roliga saker för att få in andra rutiner i sin vardag.

Frågan jag brukar ställa mig, är de värt de? Är de värt att byta bort jobb mot tv tittande eller en kväll ute? Nej inte för mig, jag är så trött på den “vanliga” vardagen, jag vill se världen. Resa som en galning! För min del gäller de då att ägna väldigt mycket tid till min business under 1-2 år för att sedan kunna njuta av den frihet, den livsstilen jag kommer att kunna ha. Då är jag 28 och har hela livet framför mig till att göra de jag tycker är roligt, umgås med de närmaste, ha kul och samtidigt veta att jag har min pension riggat och klart! Mitt orangea kuvert ser inte sexigt nu och jag tror inte de kommer se bättre ut om några år.. Jag litar inte på att de kommer något så jag vill bygga upp och säkra min framtid redan nu och rätt rejält för att kunna göra det jag vill. Vad sägs som passiva inkomster att möta dina passiva utgifter med? Låter i mitt fall självklart, räkningarna kommer varje månad såklart jag vill ha något passivt som kan betala dem varje månad också. Jag har hittat mitt sätt att göra de på!

Ta dig en funderare, vad kan du byta ut och omprioritera för att få mer tid till de du faktiskt tycker om eller vill göra?