Precis vad jag behöver – utmaningar

Precis vad jag behöver – utmaningar

augusti 3, 2017 0 av admin

Det här är helt ärligt första gången jag längtar efter att få börja jobba, dagarna går så snabbt så man hinner knappt med. Det blir kväll och man har så mycket energi och tankar som snurrar i huvudet, det går inte att sova, man vill inte sova. Faktiskt riktigt längtar tills det blir morgon för att få sätta igång igen! Jag har varit superduktig att sätta upp mål för den här månaden, nu ska jag bara se till att fullfölja dem! Jag är så taggad, har träffat så otroligt inspirerande människor att jobba med, de ger en utmaningar och vad behöver jag? En morot, det är precis vad jag har saknat, jag behöver något som får mig att tända till, något som gör att jag vill jobba hårt för! Jag tror helt ärligt att jag har en bra plan på mitt liv och framtid just nu! Det känns bara så rätt.

Med allt jag har i bagaget (som jag är otroligt glad att jag gått igenom och testat på) så tror jag att detta var meningen. Det är entreprenör jag skall vara, jag får välja att jobba med vad jag vill. Ingen kan säga till mig vad som skall göras, jag har ingen annan än mig själv att skylla på, det är bara jag som sätter mina mål och kämpar för att nå dem. Jag måste ha flera bollar o luften, det är då jag mår bra och får utlopp för min kreativitet! Jag utvecklas varje dag, stöter på nya hinder redo att ta sig över.

DSC_3815

När jag var yngre och drev eget företag så kunde jag ibland tycka det var ensamt, blev uttråkad av mig själv, skulle jag sitta där helt själv och gräva ner mig.. Nu några år senare förstår jag hur man jobbar. Man är aldrig ensam, man har sitt nätverk som alla jobbar på samma sätt, jobbar i samma banor iallafall. Det finns personer precis som jag! Helt underbart!