Pepp på framtiden

oktober 12, 2016 0 av admin

Imorse ringde klockan 06:00 första gången, det var kolsvart i rummet och jag hörde det droppade på fönsterbrädet. YEY, hehe. Hade så himla svårt att komma upp.. Kände bara – OH NO, är det redan morgon! Blev en utdragen morgon med klockan som ringde var 15 min tills kl 07:00.. Försöker alltid få till en morgon med tända ljus och brakfrukost uppdukad där man fortfarande kan gå i morgonrock och mysiga tofflor och strosa runt, men jag är för bortskämd med frulle på jobbet gråa dagar som dessa..

Hade ytterligare ett möte idag på eftermiddagen, gick igenom lite framtid och kan inte säga annat än att jag är superPEPP på vad som komma skall!

Måste hylla mina kollegor på jobbet, vi är ganska kreativa av oss måste jag ändå säga. Man tar vad man har och går bananas. Älskar när man har den frihetens som jag har turen att ha på mitt jobb, dagens nyhet blev tummen upp från kunderna. Även skyltningen blev fin.

Nog om jobb, nu ska jag laga lite mat tills O kommer hem, de godaste vårrullarna som jag fick av en kollega. Supersöt som lagar mat till en, snacka om lyx!