Påminna sig själv

Påminna sig själv

september 7, 2017 0 av admin

Varför blir inte alla framgångsrika? “Jag har testat det gick inte”, “min affärside höll inte”, eller var det kanske så att den glömdes bort? Det är så viktigt att påminna sig själv varför man började, gå tillbaka till målen, affärsidén, vad är det vi står för? Titta tillbaka på din resa, se vad du har åstadkommit och klappa dig själv på axeln! När man har tuffa och jobbiga dagar det är då man behöver påminna sig själv varför man började, jätteviktigt! Tidigare gav jag upp vid ex antal motgångar, men nu har jag insett att det kommer alltid komma motgångar i livet, det gäller att komma över dem, lära sig och ta sig vidare! När du är redo kommer du se klasklart vart det är du ska, tankarna börjar snurra igen och kreatviteten kommer tillbaka. Hur jobbigt är det inte att behöva börja om varje gång man ger upp? Istället tänka till, varför började jag? Sätt rätt mål! Något du är villig nog att kämpa för. Vad kommer att bli bättre när jag uppnår detta? Vad strävar jag emot? Kommer jag kunna nå det med de sättet jag jobbar?

DSC_5502

Vad gör man när man har dåliga dagar? Jag brukar försöka göra allt så tydligt som möjligt, HIT ska jag, påminna mig om det. Lyssna på inspirerande podcasts, slå på din favoritlåt och bara blicka fram till där du har uppnåt ditt mål! Hur ser det ut? Hur känns det? Vad gör du? Vilka är med dig?

En kollega gjorde det här med mig, vi satt i bilen med hans superhärliga tjej, han slog på en bra låt. Vad är din drömbil? Jag svarade rangerover. Vilken färg? Vit med svart klädsel. Vart åker du? Utomlands, stranden till höger, palmer till vänster. Vart är du på väg? Till vårat hus som ligger i närheten av stranden, har egen liten pool, massa gäster, grillar gör vi också. Hur ser huset ut? Vit med.. och så fortsatte det.. Han hjälpte mig att måla upp en bild av min dröm och lyssnade på låten samtidigt, så varje gång jag lyssnar på den här låten så blir jag bara så glad! Just ja, de var därför jag började! Det är hit jag är på väg.

Just nu känner jag att jag har hittat ett bra verktyg att jobba med, jag har grymma kollegor och människor runt omkring mig, blir coachad av härliga människor som har liknande drömmar! Tillsammans peppar vi varann att ta oss igenom tuffa dagar. Det är viktigt att ha någon som stöttar dig, det kan vara familj, vänner, kollegor, men de viktiga är att man har någon som man kan dela sina drömmar, motgångar och tuffa dagar med så att ni kan komma tillbaka på rätt bana! Motgångar skall vara något bra, det är då man utvecklas som mest. Se till att vända dem till något positivt!