Om mitt nya videoprojekt

juli 3, 2017 0 av admin

DSC_3189

Hej på er! Måndag ny vecka och en perfekt dag att ta tag i sina nya rutiner right? Hur gör man när man är precis i valet och kvalet att starta eget, ska jag satsa eller vänta lite till? Sätt dig ner, fundera över vad är det jag ska sälja? Finns det ett behov? Vad kommer jag att tjäna? Är det värt det? Vad behöver jag göra för att få kunder? Vilken tid kan jag lägga? När man skrivit ner detta och det känns bra, då är det dags att ta fram de material som behövs. Vad ska du marknadsföra dig med, behöver jag en hemsida, gör en todo list med allt som behövs. Allt från att köpa en penna till att skriva en affärsplan eller fixa reklammaterial. Då har du allt framför dig, sen är det dags att börja bocka av! Första steget klart. Lycka till!

I mitt nya projekt som är ett videoprojekt kommer jag att berätta om min resa, mina tips, erfarenheter och idéer, jag kommer även träffa andra entreprenörer som vill dela med sig utav sin resa, vad man gör i motgångar, vilka kan man ta hjälp av etc! Sjukt spännande om ni frågar mig!

Fick ställa in mina möten idag och hoppa in extra på freshbar öppning till stängning. En lång dag, men perfekt då får jag passa på fixa månadsrapporteringen etc. och jobba ikapp med lite texter och filmerna på kvällen! 

DSC_3184DSC_3166

Lite bilder från en bättre dag med jobb och planering men Micaela!