När man kliver utanför sin comfortzon

juni 13, 2017 0 av admin

Full rulle idag! Började med att ta en liten sovmorgon, sova ut, tog en kaffe och vaknade till. Superskönt! Skissade klar kollektionen som jag behöver till imorgon då jag åker till Stockholm imorgon bitti. Har bokat in möten hela dagen, ska bland annat träffa en grossist från Italien så håller på snabbrepetera engelskan haha. Superbra lyssnare och kan skriva bra, men talet är sämre. Men det ska nog gå att förstå varann!

Har varit på mitt sista coachsamtal för den här gången och det känns verkligen superbra. Har kommit tillbaka till mig själv, mina planer för framtiden är “on point” och framförallt så har min energi kommit tillbaka. Så himla skönt! Så varför vänta, det är nu det händer.. Dags att hoppa på tåget och använda alla kreativa tankar som poppar upp. Känslan att vilja gå utanför sin comfortzon och utvecklas, lära sig, äntligen! Eftersom jag inte är en person som tvekar utan gärna testar och lär mig på vägen så känns det himla bra att börja träffa nya folk och bygga vidare på mitt nätverk runt om i Sverige och världen.

Att träffa inspirerande personer som motiverar och berättar deras resa, det är bara så himla kul. Man brukar alltid ha något gemensamt och kan hjälpa varann vilket jag tycker är jättehäftigt. När man “spärrat in sig”, rullar på samma bana om och om igen, träffar samma människor dagligen så känns man lite instängd. Iallafall jag, jag blir mer bekväm och tillbakadragen, talförmågan inför folk hackar och man blir osäker. Så nu är det dags att öva tillbaka talförmågan, nätverka med härliga människor och satsa gärnet!

Nu ska jag kila över till Jenny och laga middag, känner att jag behöver prata av mig lite så jag passar på när killen är och lirar golf! Vi hörs!