Många kanske redan listat ut..

juni 12, 2017 0 av admin

Vilken start på veckan! Gick upp tidigt och svarade på mail, åkte och inhandlade lite tillbehör jag behövde för att börja med proverna. Träffade Michaela, pratade om allt mellan himmel och jord, fotade och drack kaffe. Vilken energi den tjejen har, smittar av sig direkt, fick därmed en grym start på dagen. Åkte hem och satte igång med proverna, gick över förväntan! Det enda jag saknade var strykjärn så den blev lite bullig, men de fick funka för idag och ett första utkast.

Åkte till kupolen en snabbis med syster och shoppade lite till garderoben (hittade superfina kostymbyxor). Direkt till affärsmötet med min nya kollega. Det är så himla kul att vi träffats, vi har så mycket gemensamt och samma tänk på allt. Att vi ska köra det här ihop känns superbra! Vi ska alltså köra igång ett klädprojekt som många redan kanske har listat ut. Några av er vet att jag gjort detta innan, men nu känner jag att jag har allt som behövs för att satsa helhjärtat på detta nu och framför allt så är vi två stycken som kompletterar varann på så himla många sätt. Vilket gör att det kan inte bli annat än bra! Så himla taggad!

Kom precis på att jag inte ätit på hela dagen så måste slänga i mig lite mat innan jag ska sätta mig vid mailen och försöka boka in lite möten i Borås/Göteborg på fredag! Vi hörs