Måndag – ångest eller YES lets go

Måndag – ångest eller YES lets go

februari 26, 2018 0 av admin

Har ni ångest på söndagar/måndagarna eller vaknar ni upp och tänker YES måndag? Sitter ni och försöker få timmarna att gå på jobbet och tänker “jag får en bra lön iallafall”, har ni ett jobb ni inte trivs med och accepterar det? Varför? Det finns jobb, det handlar (enligt mig) hur mycket man är villig att jobba för det. Det finns bara en person som kan förändra din livsstil och det är du själv! Varför jobba 30-50 år på ett jobb ni är missnöjda med, långa arbetsdagar, dålig lön, negativa kollegor, 5 veckors semester per år.. Är det livet du drömt om? Var det så här du tänkte ditt vuxna liv som liten?

Inte? Mitt tips – gör något åt det! Var beredd att slita ett tag för att få det du egentligen vill, våga testa på något nytt! Ditt liv kommer få en helt annan vändning.. Du kan må bra och slippa vara orolig eller känna dig missnöjd.. Det spelar ingen roll om du är timanställd eller chef för ett stort bolag, många är missnöjda med sitt jobb och livssituation.. Det bästa är att alla kan göra något åt det!

Något som jag alltid har haft in mind under mina år som entreprenör, är att aldrig fastna och enbart sälja min egen tid. Det är lätt hänt, speciellt när man är sitt egna varumärke. Tillexempel som när jag drev mina egna företag. Då blev min största intäkt beroende av antal timmar jag hade på dygnet. Det blir snabbt begränsat samt hög risk. Att ha flera inkomstkällor har länge varit min strategi. Som tonåring hade jag alldeles för mycket projekt samtidigt och alla var i startfasen. Jag kunde inte fokusera tillräckligt på varje enskilt. Jag blev en flaskhals på alla håll så inget kunde utvecklas, då det var jag som drev dem alla själv. Men tanken med att sprida risker var ändå god och min styrka att våga släppa projekt som inte fungerat har gjort att jag varit snabb på att avsluta och gå vidare. Idag har jag byggt upp en onlinebusiness, driver en blogg, har lite andra mer långsiktiga investeringar på sidan av och det innebär en helt annan trygghet. Målet idag är att skapa en trygg passiv inkomst, när man varje månad har utgifter/fakturor som skall betalas, varför inte varje månad ha en inkomst som ticka in. Tack vare ett hårt jobb som du en gång lagt ner! Jag har haft väldigt svårt att låta andra hjälpa till, har varit envis och vill klara mig själv. Idag bygger jag ledare som sedan kan leda andra och på så sätt hjälpa fler till en extra inkomst! För många är några extra tusenlappar i månaden väldigt bra! Andra vill byta livsstil och bygga upp något eget, oavsett vad det är så kan man göra det via det jag gör idag. Vilket GÖR att jag får träffa så många olika personer och själv utvecklas som person och i det jag gör! Ett jobb som inte känns som ett jobb, vilket även gör att jag älskar mina måndagar!

När jag var mindre och startade projekt innebar det investeringar för att sätta igång och därefter en massa timmars slit för att jag ville göra allt själv, jag köpte mig själv ett jobb kan man säga.. Med en kass lön om man ser till alla timmar jag la ner! De misstaget vill jag inte göra om, idag vet jag att det går att starta från noll och bygga något riktigt stort.

Kom ihåg att de går alltid att göra något åt ditt eget liv. Det är DITT.