Lär dig och gör det bättre

Lär dig och gör det bättre

juli 13, 2017 0 av admin

Dagar som dessa, man vaknar och bara kör! Har fått supermycket gjort idag, bland annat gått klart kursen om sociala medier, riktigt intressant. Kommer dela med mig av några tips längre fram för er som är intresserade. Visste ni att i genomsnitt så hänger vi 4 timmar per dag i våra sociala medier? Helt sjukt.. Men samtidigt förstår man att det slinger av ett par timmar om man tänker vad vi får ut av våra sociala medier idag. Vi inspireras, delar med oss av bilder till nära och kära, vi kommunicerar, vi nätverkar, vi handlar saker, vi säljer saker, tar del av nyheter.. Ja mycket, om inte allt händer genom sociala medier. Sjukt stor marknad och så mycket potential!

DSC_3535

Att skapa ett eget nätverk är superviktigt, man behöver kontakter – genom linkedIn och facebook har jag fått många kontakter och tips som gjort att jag är där jag är idag! Man måste våga ta kontakt med personer, dela med sig av sina erfarenheter. Man utvecklas genom att göra något obekvämt, att prata med en helt främmande person kan för vissa vara obekvämt, för mig var det så i början. Men det går över, sen blir det bara roligt!

Jag har alltid envisats om att jag kan klara allt själv och det kan man absolut men det tar så mycket längre tid. Tid är också pengar.. Varför inte lära sig utav de som gjort det du vill göra förut och göra det bättre och snabbare!