Kreativ och envis sedan liten

januari 31, 2018 0 av admin

Jag har från barnsben alltid gillat att skapa och designa. Favoritämnena i grundskolan har alltid varit bild och slöjd, där man fick använda kreativiteten. När de var dags att välja gymnasieskola så var det bara praktiska val på min lista. Inredningsdesigner och textildesign stod som första och andra val. De var nära jag kunde ha hamnat i växjö på inredning men det blev till slut medieprogrammet på Haga gymnasiet i Borlänge. Andra året när vi skulle välja inriktning och jag skulle bli kläddesigner (vid det här tillfället) så blev den linjen inställd pga för få sökande.. Vilket var en väldig tur för mig, så jag kom in på grafiskdesign, träffade en grym lärare, startade andra året mitt egna företag med hans hjälp. Lite fokus på skolämnena och mycket fokus grafisk design och företagande de var vad mina 1,5 sista år bestod utav. Gick ut med vad jag tyckte var bra betyg.

Efter några år med mitt företag kände jag att de var dags för något nytt, startade upp en massa sidoprojekt, startade upp en bloggportal, designade klädkollektioner, skötte företags sociala medier, fotade, stylade bröllop.. Har flera gånger tänk att jag ska bli något stort i ovanstående projekt/branscher men har tröttnat snabbt och någonstans känt att de är inte allt det jag vill ha. Jag har vågat gå utanför min comfortzon och asnökt om jobb jag knappt vågar gå på intervjun till. Men jag har gjort det ändå! Med grymt självförtroende dessutom. (Att jag var genomsvettig när jag gick därifrån de var en anan sak haha) Jag gjorde det! Har fått/tagit anställningar som jag aldrig trott jag skulle få som varumärkeschef, restaurangchef, stylat restauranger/butiker, modell.. Men inget har varit något som jag stått ut med i flera år, om ens ett år.. Jag har under senaste halvåret förstått att de jag saknade var mål, något som hela tiden triggade mig, något jag kunde brinna för. Jag vill utvecklas, jag har drömmar som jag knappt vågar berätta just för att de är så stora och så långt bort ifrån mig idag. Men jag har insett att dessa kommer att hända, de kommer att bli verkliga.. Det är så sjukt när jag tänker på det!

Jag har alltid brunnit för att starta upp projekt, design, kreativitet, mål, personlig utveckling och IDAG förstår jag att de var hit ja skulle hitta. Jag har hittat mitt företag, jag får designa mina egna dagar, jag väljer mina kollegor, jag väljer vart jag vill vara och när jag ska jobba. Det är helt galet när jag tänker efter.. Hur kan man kalla detta jobb? Många kan fortfarande inte se det och väldigt många har säkert åsikter om det jag gör. Men de känns så bra att de inte spelar någon roll vem som tror på mig eller inte, jag kommer ändå göra det. OCH jag kommer göra det med storm. Jag ska lära mig efter vägen, växa som person och snart kommer jag att stå där uppe! Längst upp på toppen. Kommer vara stolt över att ha byggt upp något som gör att jag kan hjälpa mina nära o kära, jag kan resa som en tok, jag kan köpa min range rover, aldrig behöva tänka på pengar, vilken dag det är eller ha en sån där ubertråkig dag igen.. MY GOD!

“Put your hair up in a bun, drink som coffée and handle it” Yes please let´s go!