Konstiga ideer & folk som rynkar i näsan

oktober 24, 2016 0 av admin

Min chef har alltid sagt att han gillar att jag har konstiga ideer när de gäller inredning och jag är beredd att hålla med att det inte är så många som tänker i samma banor. Roligt tycker jag, då blir man ju unik. Vad är de värsta som kan hända, att man får tänka om! Jag är väldigt spontan och en bra problemlösare om jag får säga de själv, de finns inget som heter omöjligt hos mig. Allt handlar bara om hur långt man vågar gå, hur kreativ och envis man är. Jag gillar att satsa och är nog lite av en gambler när de gäller mina ideer jag får hela tiden, som bilderna är från när jag designade mina klädkollektioner och använde mig av Caroline roxy, fanny karlsson och Ellinore Johansson som modeller, åkte runt med fotograf och ett helt crew. Superkul! Hade turen att alla tjejerna ville ställa upp som modeller, supertrevliga tjejer som det idag gått riktigt bra för. Superkul! Därefter gled ja på ett bananskal in på stockholm attitude mässan och fick ställa ut i en monter bredvid foki och Pernilla wahlgren. Också jättekul helg! Fashionweek i köpenhamn, Men de hela blev för stort ekonomiskt när de var daga att trycka upp en större upplaga, gjorde några små upplagor i en fabrik här i sverige,  men jag valde sen att köra vidare på annat håll. Styling var kul, har alltid velat haft mitt egna fik men hade de som mål några år längre bort. Hade turen att få förverkliga den redan nu, plus lite till!

Är man som jag lite smått galen och energisk så får man ofta höra kommentarer som de går inte, kommer aldrig gå.. Hur många rynkade inte i näsan när ja sa att jag skulle göra en halvhög rumsavdelande vägg klädd i kork mitt i lägenheten, bara de? Hur många gånger tror ni jag fick lov övertyga snickarn som renoverade freshbar att det skulle vara vitt kakel i hela lokalen? Hur många gånger chansade jag och åkte till Stockholm på både de ena och de andra utan att veta vad jag gav mig in på? många! och kul var det! Hur många konstiga blickar tror ni jag fick på byggmötet på de senaste projektet när jag berättade mina tankar innan jag lyckades övertyga alla att de var värt ett försök. Med lite hjälp från pinterest, lite envishet och en skiss i 3D lyckas de mesta!

Allt ska vara som de alltid varit, när en ung kanske något flummig tjej kommer och säger att vi ska riva ut golvet och polera betongen eller hänga upp en miljon repstumpar i taket för att få en rolig effekt så rynkar de bara i näsan. Men kul att min chef tror på mig och låter mig prova, han har ju varit nöjd med det jag föreslagit och gjort hitills! Fick även komplimanger av en frenchiseägare för att jag var så kreativ, nya dörrar.. Vem vet!