Jämför dig inte med andra

Jämför dig inte med andra

maj 22, 2018 0 av admin

Jämför dig inte med andra, lyssna inte på andras åsikter, vad de säger att du inte kan göra eller vad du ska göra med ditt liv. Du har bara ett liv så se till att det blir ditt eget. Fråga dig själv, är du nöjd med där du är idag? Inte? Då är det dags att ge dig själv en spark där bak! Sätt drömmar som pirrar i magen, tro på dig själv, gör saker som du egentligen inte vågar. Ta kontakt med människor du inte känner. Sök jobb som du inte tror du kan få. Bygg upp ditt självförtroende och satsa all in på dig själv! Oddsen är ganska bra om du bestämmer dig för det.

Vill du vara en i mängden? Ta första bästa tåg, bara haka på, det är tryggt. Kanske lite tråkigt med det är tryggt, du känner alla kollegor, du får din lön varje månad, du har satt dig in i rutinerna och kan dem som din egen bakficka. Men har du kul? Var det de här du drömde om som liten? Som tonåring? Idag? Om inte så behöver du bryta mönstret, ta dig i kragen och lägga i nästa växel. Du kommer att behöva göra en förändring, du kommer att behöva lära känna nya människor, du kommer behöva släppa de trygga för en stund. Jobba hårt på dig själv och mot de du egentligen vill. Jag säger inte att det kommer vara lätt, men jag lovar dig att du kommer att må mycket bättre och du kommer kunna attrahera möjligheter som du bara kunnat drömma om. Jag tror på dig!

Mötet av människor sker av en anledning, när man träffar en ny person i jobbet, på semestern eller på tåget händer det av en anledning. Du får oftast en känsla av den här människan direkt, den kan vara positiv, negativ men de handlar oftast om att det är något man behöver jobba med på sig själv och det är oftast något som denna personen påminner dig om. Därför får man en känsla, va inte rädd för nya möten. Du blir inte presenterad möjligheter, kontakter eller jobb du inte är redo för. De kommer till dig av en anledning. Ta och kika upp det, varför kom det här till mig just nu? Omge dig med rätt människo och behåll din energi. Jobba på dig själv, din egna utveckling och jämför dig inte med andra! Någonsin..