Hur viktigt är det att sätta mål

Hur viktigt är det att sätta mål

augusti 25, 2017 2 av admin

Hur vet man vart man är på väg åt rätt håll? När kommer jag att kunna göra de där jag alltid drömt om? Lagt drömmarna på hyllan? Varför? Vem bestämmer över dig? Låter du dig påverkas?

Det är först efter att jag frågade mig själv “vad vill jag?” och tog action som det verkligen har börjat hända saker i mitt liv. Så vad vill jag? – Jag vill ha ett liv där jag kan ta med mig jobbet överallt, får jobba med människor, aldrig behöver oroa mig om pengar och får bestämma mina egna tider! Det är mitt mål. Så nu skriver jag 100 varför!

Varför vill jag det här?
Varför blir det bättre när jag har det så här?
Varför ska jag göra det?

DSC_5475

100 st varför.. När jag var klar med den här listan, satte jag upp min dreamboard. Hit vill jag, bilder jag triggas utav, delmål på vägen, varje dag kikar jag på dessa! Jag visualiserar att jag är där jag vill vara, energin är på nåt sätt på topp. Jag känner mig starkast i världen och är fast besluten om vad jag vill och varför. Nu behöver jag inte tvivla på varför jag vill det. Man kan tänka “för att jag kommer må bättre”, “därför” men det kommer inte leda någonstans, varför kommer du att må bättre? När du skrivit dina 100 varför kommer du att förstå vad jag menar. Det är enkelt att skriva 10 varför, 20 går bra, men sen blir det svårt, man får tänka till, man blir mer tacksam av livet, tacksam för småsaker. Det öppnas nya dörrar! Man får ett helt nytt tänk som gör att man jobbar på ett helt annat sätt, så var det iallafall för mig. Jag träffar människor som leder mig till det andra, jag klickar med människor jag träffar och det går väldigt bra!