Hur mitt liv har förändrats de senaste 10 månaderna

Hur mitt liv har förändrats de senaste 10 månaderna

maj 17, 2018 0 av admin

Tankar på att starta eget? Tankar på att byta bransch? Tankar på att du vill tjäna mer pengar? Vill du utvecklas? Kunna sitta hemma i soffan eller på stranden i bahamas och jobba samtidigt? Så här jobbar jag:

För er som precis kikat in, jag tänkte berätta lite kort om min bakgrund! Jag har ända sen jag var 14 sprungit runt och sålt jultidningar, lotter och allt vad det var, jag gillade att lära mig nya saker och märkte redan som liten att de gick att tjäna sina egna pengar. Har alltid sagt att ett jobb 7-16 är inget för mig, jag har alltid vetat att jag ska starta eget företag men hade ingen aning inom vad. På gymnasiet startade jag eget inom reklam och marknadsföring, det var riktigt kul till en början men insåg att det inte var lika fancy som jag hade tänkt mig. Jag blev fast med att sälja mina timmar, byta min tid mot pengar. Tappade motivationen, tog några anställningar och jobba järnet i ett år. Hade ett snitt på 65-70h i veckan, jag tjänade bra, jag mådde riktigt bra otroligt nog men kände någonstans att jag saknade skapandet. Jag har alltid varit en kreativ person med väldigt många idéer och affärsplaner, all min lediga tid gick åt att fundera ut mitt nästa projekt. Jag vill driva eget men ändå bli ekonomiskt oberoende, jag har inga problem med att jobba hårt men jag ville hitta ett sätt att samtidigt jobba smart. Bygga upp en säkerhet, träffa härliga människor, se världen, slippa ställa klockan, kunna vara spontan..

För 6 år sedan snöade jag in i networkmarketing branschen och fick verkligen upp ögonen för sättet att jobba. Jag åkte in och ur i en hel del olika företag, jag betalade en startavgift och körde på, men kände hela tiden att något falerade.. Antingen min tro på produkterna eller strukturen och företaget. Jag förstog att jag behöver ta reda på fakta om företagen först och hitta något som passade mig och som jag kunde göra till mitt eget! För 10 månader sedan så träffade jag en man som visade mig ett väldigt intressant företag. Gratis att starta igång, bra prisgrupp på produkterna, han täckte in alla trenderna som intresserade mig och jag kände bara YES! Jag satte igång direkt, testade några produkter som tog mig med storm (och det är stort från att vara en tjej som hade tre produkter i necessären), förstod knappt vad jag skulle göra eller hur de gick till men jag såg direkt att min mentor gjorde det och vilken livsttil han och hans fästmö hade. Jag körde igång och lärde mig efter vägen, inget pluggande utan learn by doing. Jag gjorde en väldigt snabb resa de första månaderna. Redan i min första månad hade jag gått med vinst, jag kunde inte tro mina ögon. Det kändes inte ens som ett jobb! Jag kände verkligen att allt klickade, härliga människorna, produkterna tog mig med storm, kompensationsplanen.. Allt sa klick. Idag har jag byggt upp min business runt om i Sverige, förra månaden var jag mer utomlands än hemma, vi har köpt en ny lägenhet, jag själv har utvecklats något enormt som person, jag får hjälpa andra att bygga upp deras egna business och se dem utvecklas. Jag vaknar upp av mig själv vid 09 och där börjar dagen, jag väljer vart jag vill sitta och jobba, vilka jag vill jobba mer och hur.

Det låter väldigt klyschigt I know men tack vare den här möjligheten så har jag idag chansen att skapa den livsstil jag bara kunnat drömma om. Om det kommer vara ett hårt jobb absolut, men framgång kommer inte gratis och att jämföra detta med en anställning, de går inte, men om de är värt det? Absolut! Jag reser, jag utvecklas, jag får hjälpa andra och jag bygger upp en trygghet för mig och min familj!

Vill du veta hur du kan göra detsamma? Skicka mig ett mail emmahellgren@live.com eller klicka HÄR så återkopplar jag!