Hur man startar utan kapital

Hur man startar utan kapital

juli 17, 2017 0 av admin

Du sitter med en idé som kan förändra världen, men har inte pengarna.. Vad gör man? Tar ett jobb och sliter som en häst dag ut och dag in, håller hårt i sina utgifter och sparar undan så mycket man kan. Det kan man göra.. Men det tar dig oftast väldigt mycket tid och ork, förmodligen så har någon annan redan kommit på en liknande produkt några år senare när du kommit upp i summan, du känner att det inte är idé, du har tröttnat.

Eller så letar du investerare, hitta någon som tror på din produkt lika mycket som du själv gör i nystarten. Hitta ett samarbete som känns bra och tryggt! En person som brinner för framgång, redo att satsa på bra idéer, utveckla människor som vill och ge dem en skjuts ut i livet! De är inga personer som syns i tidningen eller högst upp på google, de är här det gäller att ha kontakter. Kontakter för att låna andras kontakter, kontakter till att samarbeta, kontakter att utvecklas tillsammans, kontakter för att förändra sina idéer till miljonföretag. Jag har under senaste veckan fått höra så många resor av företagare som börjat från noll och byggt upp miljonföretag, från att bo på gatan till att satsa helhjärtat, hitta en person som lyssnar och hittar ett intresse, tror på den här personen så mycket att den är redo att hjälpa han förverkliga dennes dröm. Man blir så sjukt imponerad och taggad för att satsa på sitt eget! Min business är min business, det är bara jag som kan välja att förverkliga den, vilket jag har. Så framför mig står hårt jobb men med vetskapen att det kommer löna sig!

DSC_1888

Mitt videoprojekt blev lite större än väntat och därav så kommer jag sätta igång med detta i september! Just nu är det möten, planering och filmning för fulla muggar. Oj oj oj det kommer bli så bra!