Har du någonsin känt att du inte passar in?

Har du någonsin känt att du inte passar in?

maj 9, 2018 0 av admin

Har du någongång känt att du sticker ut? Har tanken någonsin slagit dig att du inte passar in? Tvivlat på dig själv, fått kommentarer som gör dig osäker.. Har du någongång tagit en väg genom livet för att andra sagt att du ska göra det?

Jag känner igen mig i det mesta. Men egentligen vem är de andra att säga att jag inte passar in, det är ju mitt liv, min historia.. Jag som skriver den! Jag har från när jag var liten alltid vetat att jag vill bli något stort. Har aldrig vetat inom vad eller hur de skulle gå till men varit väldigt öppen för olika möjligheter. Ett jobb 07-16 har aldrig funnits i mitt huvud, jag ville kunna vara flexibel och spontan. Vill kunna ta semester när jag vill, kunna jobba från vart jag vill. Att vara min egna chef har alltid legat i bakhuuvdet, redan på gymnasiet blev det verklighet. Jag startade mitt första företag! Jobbade som konsult inom grafisk formgivning. Märkte snabbt att jag blev fast i jobbet, bytte min tid mot pengar.. Var tvungen att jobba tråkiga tider just för att jag hade deadlines att rätta mig efter.. Jag letade efter nya möjligheter, personer dök upp i mitt liv som ledde mig på andra banor, en kontakt ledde till en anan kontakt och mitt nätverk expanderade snabbt. Jag avslutaade mitt företag, startade projekt, behövde kapital så jag tog 2 anställningar och jobbade 7-16 vardagar och extra på kvällar och helgerna. Jobbade med mina projekt hela nätterna, jag slet. Blev irriterad på dagarna, mina tankar var hela tiden i mina nya projekt. Hade svårt att fokucera och visste att jag fick lov att sluta som anställd innan jag bröt ihop. Direkt jag sa upp mig hittade jag nya möjligheter via kontakter jag träffat genom mina projekt. Jag såg det som ett tecken, “hit ska jag”. Nu i efterhand så känns det inte konstigt att de dök upp precis när jag tog bort det som va fel. Jag var klar där, nu var det dags för nästa kapitel.

Folk pratade ofta bakom ryggen på mig, att jag borde skaffa ett riktigt jobb.. Jag har bytt umgänge då jag inte klarade av energin eller att vi var på så olika nivåer, umgicks ofta med personer som kommit välfigt långt i sin karriär i sitt liv. Vilket gjorde att jag fick lov att utvecklas snabbare för att komma ikapp, jag tvingade mig (på ett bra sätt( att bli en bättre version av mig själv. Jag är envis, jag har alltid trott på mig själv då jag vet vad jag är kapabel till. Ingen annan vet och det är det som är så himla kul!

Man ska alltid gå sin egen väg, de finns en anledning till att allt känns som att de går emot dig. Kolla dig omkring, är du på rätt väg? Borde du göra något nytt? Ändra riktning? Ta dig själv i kragen, ryck upp dig, känn efter “vad vill jag?”, va öppen fö möjligheter som kommer till dig. De gör de av en anledning!

Att jag idag har superfina vänner, friheten att välja vilken tid jag ska gå upp, vilka jag vill jobba med, vart jag ska jobba och kan ta med mig jobbet.. De är tackvae att jag gjort min resa fram till idag, att jag sprang på en möjlighet att jobba för mig själv. Starta min onlinebusiness, kunde i början ingenting men fastnade för människorna. Såg snabbt att jag kunde tjäna pengar och att jag kunde göra det på mitt sätt! Alla har vi olika resor men de viktiga är att vi tar chansen när den kommer! Vad har du att förlora?