Hade det varit värt det?

Hade det varit värt det?

april 27, 2018 0 av admin

Hej på er!

Nyligen hemkommen från norra Cypern där jag kikat på fastighetsinvesteringar, riktigt intressant och stor investeringspotential! Jag har länge letat efter ett sätt att dela upp mina intäkter på för att få dem att växa och på så sätt få fler inkomstkällor. Fastigheter är ett bra sätt, har varit med i många köpa/sälj projekt i Sverige och sett att det verkligen fungerar. När ja fick chansen att resa ner för första gången i november förra året för att träffa byggherrarna, projektledare och mäklare så tog ja steget. Nu har jag hunnit satt mig in, varit ner igen, reserverat en lägenhet! Om 3 år kommer den stå klar och med de häftiga off-plan priserna och de fördelaktiga betalplanerna som lanserades när jag var nere så kunde jag inte göra annat än att go for it.

Flög hem, landade, packade om och nästa dag flög jag och några ur mitt team ner till Marbella. Fem dagar på ett av årets största entreprenörsevent, 3000 kollegor, mentorer, massa utbildning och inspiration. Satte nya mål, fick en hel del tips av mina mentorer som tjänat över 5 miljoner dollar i businessen, vissa över 20 miljoner dollar, mina visioner blev större, min energi på högvarv. Vi hann även med 2 dagars jobb vid poolen innan vi åkte hem till Sverige igen. Nu ska jag gå igenom alla mina mail som ramlade in under helgen, är supertaggad på att få hjälpa nya människor att starta upp något för sig själva!

Våga drömma stort, visulisera och prioritera tiden rätt! Hårt jobb behöver inte betyda dygnet runt, man behöver jobba smart och beroende på deadline så ser du hur lång tid det kommer att ta. Men säg att det tar dig 5 år av smart jobb, att bygga upp en stadig inkomst på ditt egna företag och du kan leva den livsstil du vill. Hade det varit värt det? Är du 18 idag är du 23 om 5 år, är du 35 är du 40 år, är du 55 så är du 60 år.. Det är aldrig försent, 5 år är inte mycket! Ta tag i dina drömmar och agera!

Har många peppinlägg på lager så från nu kommer jag bli mer aktiv här på bloggen, hope u like it!