Grafisk design och loggor till ett nytt projekt som lanseras i vinter

Grafisk design och loggor till ett nytt projekt som lanseras i vinter

augusti 15, 2018 0 av admin

Startade dagen med att spåna vidare på loggoförslagen till ett nytt projekt jag och en kollega skall lansera i vinter. Mer om det kommer när vi släpper första delen! Nu ska jag göra mig iordning till ett kundmöte för en hemsida jag hjälper en vän färdigställa. Tar verkligen åt mig allt som kommer till mig just nu, feelingen är rätt, det är någon mening med att jag skall göra det, jag behöver utveckla och öva min kreativa sida. Som jag nämnde igår sökte jag inredningsarkitet till gymnasiet men valde till slut att gå medieprogrammet. Första tanken var kläddesign, men det slutade med 2 års grafisk design. Efter första året startade jag eget företag inom grafisk design, då jag stortrivdes med att skapa. Lärde mig snabbt alla programmen och prioriterade verkligen de praktiska lektionerna med design, kunde även där sitta i timtal. Lärde mig så mycket på de åren, drev sedan vidare mitt företag i 3 år till efter gymnasiet innan jag blev anställd på ett av företagen jag först konsultade åt. Där snöade jag in på diverse bisysslor och de kreativa jobbet jag ville ha rann ut i sanden och jag tappade suget. Men har alltid gjort mina egna loggor, broschyrer och hemsidor till mina projekt jag haft under tiden. Först nu känner jag att det är kul igen! Har verkligen haft användning för min utbildning och är glad att jag valde det.

Andra veckan med kontinuerlig träning, haft fruktansvärd träningsvärk varje dag men trots de har jag lyckats hålla i. Jag märker sån enom skillnad med min energi sen jag börjat träna, huvudet blir lättare, idéerna flödar igen och jag känner mig pigg! Har under sommaren känt mig konstigt låg och nere trots att det inte varit något, varit trött och allmänt seg. Tänk att träning kan göra sån skillnad! Glad att jag släpade mig dit, det blir liksom roligare att ta hand om sig själv igen. Har jobbat med hudvård i över ett år nu och produktena jag använder har gjort makalösa resultat mot min annars torra och matta hy. Finns inte en plita eller torr fläck, jag använder sällan foundation då jag inte tycker att jag behöver det längre, så skönt. Speciellt om man är en tjej som vill att de ska gå snabbt och inte har tålamod eller intresset att fixa sig i timtal. Den här lermasken kör jag 4 dagar i veckan för att rensa ut orenheter ur huden, den är rena undret mot plitor och ger magisk lyster. Grym helt enkelt. Jag har satt upp ett högt träningsmål fram till december som jag tänker gå in för hårt, dels för att jag tycker det är kul att gymma (när man väl tagit sig dit) men också för att min kropp mår så mycket bättre! Jag mår mycket bättre! Ska bli så kul och se resultaten med kroppen också.

Fick en nattgäst igår kväll. En 50 kilos knähund som helst av allt vill ligga i knät eller så nära han kan, snarkar högt som ett ånglok och har energi som en valp. Finns ingen charmigare, du kan verkligen göra en glad på en femöring bara genom att vara. Ja menar, hur söt är han inte!?