Förmedla fastigheter i medelhavet

Förmedla fastigheter i medelhavet

augusti 7, 2017 0 av admin

Ett mål sedan jag var liten har varit att jag vill resa mycket. Upptäcka världen, se platser jag bara sett på bild, vandra i regnskogen, lapa sol på en kritvit strand, bada med hajar, plocka färska kokosnötter, smaka mat från olika kulturer, träffa alla olika typer av människor, lära mig, ta efter, utvecklas. Det känns som att det finns så mycket mer att se!

För att kunna resa så mycket som jag vill behövs det frihet, pengar och vilja. Kan man hitta ett sätt att kombinera frihet, pengar och resor? Jag har letat länge efter något som fallit mig i smaken. Min mamma och min pappa jobbar i fastighetsbranschen, jag har flyttat runt en hel del på egen hand, jag vet att fastigheter är ett hett ämne och en bransch där det finns mycket pengar. Men vad skulle jag kunna göra som passar mig?

DSC_3306

Jag vet många som pratat om att köpa fastigheter utomlands och ja de om nåt, är väl ett bra sätt att investera och tjäna pengar, om man hittar rätt i djungeln av fastigheter. Så efter att ha kollat runt och genom en kontakt hittat en möjlighet att förverkliga detta så tog de inte många minuter innan jag visste vad jag ville göra. Förmedla fastigheter utomlands! En kombination av att träffa härliga människor, resa utomlands, investera i något jag tror och vet kommer att fungera samt vara lönsamt, på så sätt kan jag hjälpa andra att hitta deras drömboende, en fastighet att investera i, en fastighet att hyra ut och tjäna en hacka.. Möjligheterna är oändliga! Så en resa till Cypern är redan inbokad, blir troligtvis en till Spanien också! Är riktigt taggad på det här äventyret och ska själv investera i en fastighet så snart jag bestämt mig vart! Tänk vilka event man kan anordna, hur ofta jag kan ta semester och ta med mitt jobb dit, sitta i solen och steka, samtidigt kunna jobba med det jag brinner för! Ser bara möjligheter, jag vet flera entreprenörer som tänker likadant och hur kul hade det inte varit att träffa likasinnade på platser som dessa? Brainstorming, AW på stranden eller i poolkanten, köra träningsresor på beachen.. Mitt huvud kokar av idéer och jag längtar efter att få komma iväg!