En riktigt bra avslut på 2017

En riktigt bra avslut på 2017

januari 2, 2018 0 av admin

Hej på er! Hoppas ni är laddade för ett nytt år, tänk att de är 2018. Det är hela sju år sen jag tog studenten, åtta år sen jag startade mitt första företag, 1 år sedan jag och min sambo flyttade ihop, tiden springer iväg. Det gäller verkligen att ta vara på den! Satte mål för januari/februari nu på kvällen efter ett inspirerande samtal från en kollega och fin vän. Kick off nästa helg, längtar som en galning!

Hur som helst, hoppas ni haft ett fint nyår, vi firade i Enköping med Os bror och vänner. Riktigt trevligt, vi åt supergod trerätters, drack goda drinkar, spela spel, skrattade och skålade! Ett fint avslut på 2017, gick visserligen på Ipren hela kvällen men det var inga problem att hålla sig vaken till 08 med detta sällskap. Det är bra betyg!

Så här glada var vi, vilket gäng. En wowkväll helt enkelt.

En riktigt skum grej är att jag har haft en isittande huvudvärk i mer än en vecka nu, uppsvälld, röda ögon och trött. Man ska inte googla sina symptom, men de var vad jag gjorde efter att jag fått en allergisk reaktion nu ikväll, slutade med att ett “intoleranstest” är på väg hem i lådan. Gluten står högst troligt på listan, vi får se om jag blir nå klokare! Håller tummarna!

Passar på att ta en långdusch och lermask på de. In love i denna, rensar orenheter, återfuktar och ger lyster. Effektiv mot acne och huden blir babylen! Kommentera om ni vill testa.