En kreativ helg

oktober 23, 2016 0 av admin

Köpte lite nya möbler igår som nu är ihopskruvade och på sin rätta plats. Bland annat de här sideboardet! Köpte även hem lite blommor och växter så nu känns det lite mer hemtrevligt här hemma, finally. I slutet av veckan så ska även köket få sig ett lyft! Så skönt.

Gårdagen spenderades med en mycket efterlängtad vän som tagit sitt pick o pack och flyttat hem till Borlänge igen, wihu! Blev några glas vin och en massa babbel om allt möjligt, timmarna sprang iväg! Som om inte de var nog, så blev jag även bortskämd med finmat hos Rebecka o Lasse, supermysigt och jättegott! Blev älgstek med potatis, jäklar. Imponerad!

Helgen har gått hyffsat snabbt och jag har hunnit med en hel del, mötte upp Isabell på en fika idag samtidigt som lite shopping på kupolen också. Fick med mig lite stickade tröjor och mer inredning! Så snart är helgen fulländad, O kommer snart hem från en helg i enköping, så ska krama ihjäl honom och käka framför en film! Sjukt vad man kan längta efter någon efter bara 1 dag.. hehe