En kort uppdatering – flyttat till nytt land och semester

En kort uppdatering – flyttat till nytt land och semester

december 18, 2018 0 av admin

En liten uppdatering från vad som hänt sen senast och min frånvaro.. Har alltså flyttat till Norra Cypern mer eller mindre på heltid. Till en början var tanken att åka dit stanna 2 veckor, åka hem 2 veckor etc. Köpte en biljett, åkte dit och blev kvar, träffade så mycket härliga människor och kände att livsstilen passade mig så bra! Jag jobbar mina egna tider, har mitt jobb online från Sverige samtidigt som jag kan lära mig mer om fastighetsmarknaden, vara mer aktiv i alla projekt som byggs och bjuda ner kunder till mig på plats för att kika på hur de kan göra egna fastighetsinvesteringar. Nu efter snart 2,5 månader så känner jag mig som hemma! Vädret, miljön, maten, människorna.. Jag älskart! Mer om det längre fram när jag är tillbaka..

Just nu är jag i Thailand på semester i 2 veckor. Första 2 dagarna spenderades i Bangkok med ett grabbgäng, druckit en massa chang, ätit god mat, dansat och skrattat så jag haft magknip. Allt från skybars till små mysiga barer runt om i Bangkok. Mestandels vaken kvällstid så såg inte mycket på dagarna, men lite shopping hann vi med innan vi åkte vidare. De här killarna är helt amazing, det är aldrig långt till skratt!

En av dessa grabbar är såklart min kille som jag nu åker vidare runt om i Thailand med. Vårat första stopp efter Bangkok blev en ö utanför Pattaya som heter Koh Larn. En liten ö som måste ses på vespa, massa småstränder, seafood och helt utan turister (förutom oss två haha). Generösa människor och vacker natur, vita stränder och god mat. Imorgon åker vi vidare in till Pattaya för en natt där innan vi åker vidare till nästa ö grupp!

Blev en kort uppdatering, men nu vet ni vart jag är och hoppas ni följer mig med bilduppdateringar under resan och fortsättning i Cypern!