En helg med guldkant

juli 2, 2017 0 av admin

Helgen kickstartade med en helkväll hemma hos en killkompis med ett skönt gäng där de spelades gitarr, pratade om allt mellan himmel och jord och vi hade riktigt trevligt. Kvällen avslutades på lijan med dans och klackarna i taket!

På lördagen ringde min syster och vi åkte upp till mormor och morfar i sommarstugan, åt god mat, solade och fiskade. Supermysigt och avkopplande, inte ett ljud bara fåglar som kvittrar, riktigt lugnt och skönt! På kvällen innan jag tog ett glas vin med tjejerna blev jag bjuden på dejt med sambon, åt god mat, drack rosé och babblade igenom livet, resor och annat skoj. Världens finaste som alltid får en att le, ren lycka!

Idag blev de en tidig morgon och jobb i väntan på att Oliver ska sluta sitt jobb och förhoppningsvis avsluta söndagen med en golfrunda!

Haha sjukaste som också hänt – Fick i förrgår svårt att öppna käken och idag ser jag ut som en uppsvälld säl på ena sidan av ansiktet, ringde 11-77 som inte kunde säga vad det var, så ska ringa vårdcentralen imorgon.. Gör egentligen svinont, men är det helg så är det, måste ta till vara på den! 

annonsbasilicafreshbar2