En 3 dagars trip utomlands

En 3 dagars trip utomlands

juli 19, 2017 1 av admin

Hej på er! Sov som en stock inatt, har unnat mig ett helt naturligt kosttillskott som gör att man sover bättre, funkar klockrent och vaknar helt utvilad! Så idag gick jag till gymmet och körde ett benpass, känslan efter man tränat är så himla skön! Man blir pigg och får supermycket energi. Så nu är jag pepp på att ta tag i min todo list för dagen!

Igår träffade jag stjärnkollegan och vi gick igenom affärsplanen, kikade på tygproverna, beställde hem nya tygprover och nu är det dags att börja tänka på hemsida och influencers. Har haft lite problem med att konvertera mönsterfilerna jag fått, men hoppas att de ska lösa sig inom kort! Sen har vi bokat fabriken som ska sy våran provkollektion så nu närmar det sig, snart dröjer de inte länge förrens vi får prova dem för första gången! Woho!

DSC_3694

Beställde hem en massa bilder från photobox, minnen, mål och inspiration till min dreamboard bland annat, så himla skönt att ha något att luta sig emot. Mission nr 1. bestämma sig vart man vill åka, en 3 dagars trip utomlands, ta massa bilder och njuta till fullo över god mat och the view!

DSC_3716