Du behöver ingen jävla underskrift

Du behöver ingen jävla underskrift

januari 9, 2018 0 av admin

Har du någon gång slutat för att någon säger att de där är dåligt/tråkigt? Har du någon gång lyssnat så mycket på en person att du själv inte kikar upp om de verkligen är så innan du ratar det? Hur är de med dina barndrömmar, vad ville du bli som när du blev stor? Hade någon en invändning på de? Går du i dina föräldrars fotspår för att de är enkelt eller pulsar du i meterhöga drivor med snö för att ta dig fram dit du verkligen vill? För att du har bestämt dig?

Jag älskar att inte vara som alla andra, jag är alltid ärlig mot mina vänner. Ibland kan de vara svårt att ta, svårt att höra men jag säger som jag tycker och det vet de om haha. Jag vill inte vara som alla andra, gillar inte att ta någons parti, gå den enkla vägen. Redan när jag var liten har jag velat ha ett jobb inte så många andra hade, redan på gymnasiet bestämde jag mig för att jag ville bli egen, styra mina egna tider och tjäna en massa pengar haha. De var de jag visste att jag ville sen exakt vad de skulle vara de visste jag inte. Men eftersom jag inte var rädd för att misslyckas så testade jag, “hur fel kan de gå” var min inställning. Man blev alltid erfarenheter rikare! De gäller att stå på sig, jag tror jag aldrig lyssnat på en kompis, förälder eller någon annan om hur jag ska göra eller inte. De kanske aldrig har varit de klokaste besluten i allt jag gjort men de viktiga för mig var att jag fick se de själv. Fick upptäcka de själv och jag känner ändå att jag vunnit en massa på att gå igenom det. Det är inte alltid enkelt, de kan vara superjobbigt ibland men de vänder. Förr eller senare så vänder det, du drar till dig personer som du behöver i ditt liv, som har samma intressen och är som dig. Attraktionslagen.. SÅ spännande och så självklart egentligen.

När du ser dig själv få något, uppnå något, sätter dig in i den känslan och bara spelar på att de kommer gå jag kommer att stå där en dag. Så kommer du även att komma dit! Hela din inställning, dina val i livet händer inte av en slump, det är vad jag tror. Jag tror att om man behöver något och tänker sig in i det nog mycket så kommer de lösa sig! Jag har alltid varit en person som sagt de löser sig, oavsett vad de har varit om ja inte haft råd med något, inte haft nog kompetens för ett jobb, inte kommit dit ja vill så har de på något sätt löst sig. Jag tror att de har något med min vilja att få de löst att göra. De är så häftigt!

Lyssna mindre på personer runt omkring och ta reda på fakta själv, testa, våga misslyckas, våga utvecklas och våga lita på dig själv! Tyckte Johannes hansen sa de jäkligt bra!

Du behöver ingen jävla underskrift på att de du gör är bra. Vill du göra det? Ok. Kör. Här har du en knytnäve och en nick. Fortsätt. Johannes hansen