Den nya trenden GIG ekonomi

Den nya trenden GIG ekonomi

februari 19, 2018 0 av admin

Jobba hårt och kunna ta pension vid 30, vilken frihet! Vilken livsstil, resan dit är helt otrolig. Människorna man träffar, kollegor som blir vänner för livet, friheten man skapar sig! Det här har varit mitt mål sen jag startade mitt första företag. Som jag trodde kund ge mig det jag ville ha, en passiv inkomst, jag jobbade fel. Sålde tjänster, bytte min tid mot pengar.. Blev jag sjuk, åkte bort etc så stannade även min business av. Jag visste ganska snabbt att jag ville bygga upp något som skulle ge mig frihet, men hur? Jag jobbade på, reste, kom hem och jobbade, reste osv. Idag är jag fast besluten att jobba stenhårt med att bygga upp något som kommer kunna ge mig en tidig pension.

De senaste 7 månaderna har fått mig att inse vikten av hårt jobb och rätt slags jobb. För vem vill egentligen jobba hårt och slita för att sin chef ska nå sina drömmar? Istället för att jobba hårt för något som du själv drömmer om och kan bli verklighet med samma engagemang som du gör på ditt jobb idag? Tänk om det fanns ett sätt att kunna bygga upp något som du skulle kunna leva på om några år, vid sidan av det du gör idag! Skulle det vara intressant? De pratade om det på nyhetsmorgon och det är vad jag tror att kommer ta över många av dagens heltidsanställningar, GIG ekonomi. Där man får betalt per gig och prestation istället för timmarna man faktiskt är på plats. Där man faktiskt ha möjlighet att påverka lönen och sin tid! Har du någon gång slitigt hårt på jobbet och haft den där kollegan som bara flyter med och inte anstränger sig så mycket, slarvar.. OCH fortfarande får lika mycket betalt, rättvist? Nja, inte enligt mig och det är lite därför jag är heller inte nöjd med att jobba så. Jag vill påverka min inkomst, jag vill bygga upp något jag kan leva på länge och gå i pension vid 30! Varför ska man vänta ett helt liv på att njuta och ha kul, leva för helgerna, måndag är en pina, snart helg, måndag, helg, måndag, helg.. många är där och trivs inte! Istället för att jobba hårt i några år och sedan kunna kliva ett steg tillbaka, resa som en galning, eller bara spendera massa tid med familjen, med barnen.. Vad man nu vill göra!

Jag kommer att kliva långt utanför min comfortzone den här veckan, ni kommer att få ta del av det här på bloggen också, stay tuned!