Är du redo för att ta tag i dina drömmar?

Är du redo för att ta tag i dina drömmar?

maj 20, 2018 0 av admin

Vågar du tro på dina drömmar eller låter du bara de sväva runt i de blå? Varför inte bara bulta fast dem, skriv ner dem på papper och få dem att hända? Är du redo för dem, tänk om drömmen skulle bli sann, skulle du klara av den? Hur mycket av dina timmar per dag går åt till att klaga på att du inte kommer närmre dina drömmar istället för att faktiskt ta tag i saken?

Jobbar du på ett jobb där du slutade utvecklas för 10-15 år sedan, men de är bekvämt att sitta kvar, lyssna på de dagliga histoierna om och om igen.. Kaffet smakar fortfarande skit men man har nån liten förhoppning om att det kommer en ny kaffesort en dag.. Jag hör många liknande historier där man faktiskt sitter och dagdrömmer om att det en dag ska komma någon och ge er ett nytt jobb eller ett års fri semester.. Tyvärr tror jag inte den risken kommer att hända om du inte bestämmer dig för att du vill ha en förändring! Trivs du inte med att jobba mån-fre, varför göra de? De finns andra alternativ. Det handlar inte om att jobbet är skit, det handlar om att du är på fel plats, du lyssnar inte på dig själv. Är inte jobbet rätt för dig, kliv åt sidan och låt andra som vill ha din tjänst ta den och hitta din egen passion. Jag vet personer som startade eget vid 50-60 och är idag miljonärer, om det var med hårt jobb, självklart. Inget kommer gratis! Ju tidigare man kommer på vad man vill göra dessto med tid har man på sig att kunna göra det man vill. Slösa inte bort livet av att enbart drömma, ta lite action också. Förverkliga dina drömmar!

Vad skulle du helst välja: att jobba hårt med och för något du verkligen vill och tycker är roligt i några år och sedan kunna vara fri! Eller att jobba med något du inte trivs med, få lön, va ledig 2 dagar, jobba, få lön,  pension. Många säger att dem får ångest av att gå till jobbet, men varför utsätta dig själv för det.. Det är du själv som satt dig i den sitsen.. Det är ditt liv, dina kaptiel i din bok, där du själv är författaren. Ta vara på det, ta chanserna som kommer att kunna göra det du vill, se möjligheter, våga höra dig för. Dröm, ta action, lär dig, utvecklas, jobba hårt och lev din dröm.

Den är förmodligen för bra för att bara låta den sväva runt i de blå.