Är det viktigt med morgonrutiner

Är det viktigt med morgonrutiner

april 18, 2018 0 av admin

Har du rutiner på morgonen? Kikar du sociala medier och nyheter direkt på morgonen? Hur är eran känsla inför att starta dagen? Hur vänder man en dålig morgon? Jag har tidigare alltid varit väldigt dålig på att hitta mina rutiner, framförallt att hålla dem varje dag. Morgonutiner för mig idag är en morgon utan sociala medier och nyheter. En kopp kaffe, frukokst, visulalisera om mina drömmar och mål. Promenera, motionera, det bästa av allt gå upp i bergen i denna miljö som på bilden. Cypern lärde mig mycket som jag ska ta vara på. Egentid med pepp i öronen, motionera!

Jag vill alltid fylla på med energi på morgonen för att få en bra start och en skön energi. Om jag tex skulle ha kritik eller meddelanden från en person som inte har en bra dag så kan jag föra över mig energi på den människan istället för att dra ner mig själv till samma nivå. Så energin är superviktig, speciellt om man träffar mycket människor! Jag har alltid haft svårt att komma upp tidigt på morgonen, men de jag märkt är att 08 är en bra tid för mig, jag vill komma upp tidigt innan alla andra för att få tid för mig själv. Helst hade jag velat komma upp vid 06 för att hinna med ännu mer, men eftersom mina tankar och kreativitet oftast kommer vid 23 på kvällen så har jag svårt att koppla bort dem och lägga mig. För att bli framgångsrik så behöver man gå upp i tid, inget snoozande. De jag fick som tips nu när jag var i cypern är att ställa klockan på 07:55 istället för 08:00, då har man 5 min på sig att stiga upp. Annars kan de lätt bli 15 eller 30 min till. Man behöver alltid vara den bästa versionen av sig själv, man vet aldrig vem man springer in i, vilka man attraherar. Då vill man såklart vara i sitt bästa mood!

Många säge att tiden inte räcker till, gå jag upp kl 10 så springer tiden iväg och jag vet att jag inte hinner med det jag vill, går jag upp 08 så hinner jag med en hel del. Det handlar om prioriteringar. Fyll på med energi, pepp inför dagen! Hur gör man det? Jag jobbar mycket med dreamboard, jag har satt upp bilder med mina mål på sovrumsdörren så de första jag ser på dagen är mina mål, jag visualiserar “jag kan”, “jag förtjänar detta”.

Du kommer att få många motgångar och åsikter men det är då du måste bestämma dig, i am doing this, antinger gör jag det fullt ut eller inte alls, det finns inga tveksamheter. Tvekar du så kommer de köra över dig, tro, visualisera och jobba hårt för att nå det du vill nå. Intala dig själv – Jag förtjänar detta och jag kommer att lyckas.

Jag är villig att jobba hårt för det, för det kommer att vara värt det. Men de gäller att ta action, vänta inte på att få mer tid, att barnen ska växa upp, att du ska gå i pension, vänta till i sommar, agera nu! Skapa dig tid och se dig själv lyckas! Bli inte störd av att andra inte kan se det du ser, vill du ha resultat och sticka ut behöver du utesluta vissa personer/åsikter i ditt liv.  Tänk efter och svara på frågan – varför vill jag göra det här?

Vi växer av människorna vi umgås med, vilka umgås du med, vilka har du i din närhet? Jag har personer jag bara umgås med för att umgås, inget prat om jobb, inget prat om utveckling etc. Det går inte, för vi är inte på samma nivå! Det bästa jag vet är att umgås med intelligentare personer än mig själv, för att utvecklas. För att pusha mig själv att alltid bli bättre. För att lära mig och utvecklas, blir något större än vad jag är idag.

Säg JA till livet, de sista kapitlet i livet är inte skrivet än. Jag är fortfarande i utvecklingen, jag har vänner runt om mig som sagt du kommer aldrig klara det där. But I am going to show you, and i wont give up! I wont! I AM doing this! Så är det bara! Känslan när man ser sin utveckling och känner det i hela kroppen, verkligen känner att man utvecklas och att målen kommer närmare, går inte att beskriva!

“the only limitations are those we set upp in our mind” SÅ lets do this!