Klättra i karriären utan utbildning

Klättra i karriären utan utbildning

augusti 28, 2018 0 av admin

Godkväll, oj vad den här dagen gått snabbt. Startade dagen med datorn i knät under en filt i soffan med nyhetsmorgon i bakgrunden. Sög i mig två koppar kaffe och iväg på nästa jobb. Idag var första dagen i butik, kände att jag behövde få något att bryta av mina dagar med, samtidigt träffa massa härliga människor och oj vad jag blev överrasskad. Butikssäljare där man har tydligt uppsatta mål och enorm utvecklingspotential. Perfekt ingång om man skulle vilja bli butikschef eller klättra i karriären, att hitta en butik som jobbar med interna program och utbildningar. Att göra en butikschefs utbildning i en skola är en sak men att göra utbildningen med så mycket praktiskt jobb som man får av att göra den genom en butik. I mina öron låter de himla smart och framförallt mycket roligare!

En av mina närmaste vänner jobbar också i butik, helt utan utbildning så har hon klättrat inom företaget från första position till assisterande butikschef på bara något år och är på väg att bli något riktigt stort. Så länge viljan, envisheten och potentialen finns där så kan man bli vad som helst!

För mig är det här ett enormt roligt jobb som jag kan kombinera med mitt eget väldigt enkelt och samtidigt utveckla mig själv och mina erfanheter. Få träffa nya människor, knyta kontakter och bidra med min erfarenhet och kreativitet. Ser fram emot den här hösten och vintern. Imorgon ska jag åka ner till en kund jag konsultar åt och jobba hela dagen, nytt marknadsmaterial och inredning står på schemat!

Älskar det här med att variera dagarna, att äntligen veta vart jag vill och ha tjänster, uppdrag som styr mig framåt. Det känns så bra!