Inspirationskälla som inspirerar mig

Inspirationskälla som inspirerar mig

augusti 14, 2018 0 av admin

Wow, vilken kväll. Försökte komma iväg till gymmet redan kl nio på morgonen igår, men jag kom igång sent och det blev ett kvällspass vid klockan sju. Benen kommer dock vara möra imorgon för att inte tala om onsdag, huuuh. Kom hur som helst hem och fick tokenergi, satt uppe till 02 inatt och fixade hemsidan, jobbade med fastigheterna, kom mitt i ett sånt härligt flow ni vet! Jag har alltid vetat att jag är en nattmänniska helt klart men har tappat det helt, passade på nu när mannen jobbar borta i några dagar hehe! Så idag tog jag och vände på dygnet, gick upp klockan nio och käkade långfrulle framför ett avsnitt med Sorelle Amore. Vilket energiknippe! Vet ni inte vem det är så kika in länken. Hon lever på sin instagram och youtube, hennes resa dit är så häftig, en inspiationskälla helt enkelt som levererar grymt material!

Det är så viktigt att hålla fast vid sina egna åsikter, kunna bjuda på sig själv och framförallt våga vara sig själv. De är den här tjejer riktigt duktig på, de spelar ingen roll om håret inte är perfekt, om folk skrattar åt dig eller tycker annorlunda. Man ska fortfarande göra sin grej och våga tro på den, ibland kan de ta tid innan de går din väg, men vill man något riktigt mycket så ge inte upp, de kommer att vända. När tiden är rätt! Sorelle Amore är ett praktexemplar på just detta. En person som jag tar inspiration ifrån att utveckla min egna självkänsla och hitta tillbaka till min personlighet när de är snurrigt! Samt att komma ihåg att drömmar kan ta tid, men de kommer alltid att vara värt det.

Idag ska jag slutföra två lite försenade projekt som hamnat i skymundan några dagar, loggor, fb-sidor samt göra klart stylingförslaget till ett café som jag fått i uppdrag! Kreativiteten flödar, helt underbar känsla. Att få skapa något nytt av något befintligt genom nytänk och färgsättning. Kommer bli så bra, ha en bra känsla att de kommer att gå hem! Mer om de senare.