Jobba med mig

Till företag

Instagram har blivit ett av de absolut effektivaste sättet att bygga upp ett varumärke på. Ett väldigt enkelt sätt att hålla kunderna uppdaterade, stärka tilliten samt varumärket.
 
Har ni ett event eller en mässa som ni vill ha fotat och uppdaterat på sociala medier? Vill ni ha hjälp att bygga upp en bildbank? Hjälp med kontinuerliga uppdateringar? Bygga upp en struktur och lägga en plan? Kontakta mig så hittar vi en lösning.

Vill du kunna jobba hemmifrån?

Oavsett om du är intresserad utav en extrainkomst på några tusen vid sidan av det du gör idag eller vill bygga upp en egen internationell business så kan detta vara något för dig.
 
Vill du få mer tid, jobb vid sidan av studierna, dryga ut mammapengen, vill bygga upp en stabil inkomst eller utvecklas personligt så ta dig lite tid att läsa mer.

Hur bygger man ett varumärke via instagram?

Instagrams nya algoritmer, tider, texter, bilder, hastags, platser och händelser. Det kan vara mycket att hålla reda på, jag konsultar i hur man bemästrar allt detta på ett kick. Oavsett om du är privat eller företagare.
 
Fyll i formuläret och så mailar jag ett kostnadsförslag på vad jag skulle kunna hjälpa dig med!

Mentorskap

Har du svårt att hitta fokus, har du en massa affärsidéer men vet inte hur du ska börja, vill du få ditt instagramkonto att växa, vill du växa som person och utvecklas?
 
Jag erbjuder nu mentorskap online.