Visningsresor och bra investeringar

Visningsresor och bra investeringar

september 24, 2018 0 av admin

Började med att besöka kiropraktorn på morgonen, lagomt öm i rygg och nacke men glad att nackspärren gått över! Det var bland de värsta jag varit med om.. I och med att nacken var låst så kunde jag inte få upp armarna utan att muskeln krampade nåt fruktansvärt, phu skönt att kunna sova, borsta håret och kunna klä sig för att se ut som en människa igen haha!

Dags att färdigställa en hel del marknadsmaterial och en plan för sociala medier till en av mina kunder här i Sverige innan det är dags att uträtta några ärenden och åka mot arlanda senare inatt. Helgen har gått otroligt snabbt, jobbat med förberedelserna för mina två veckors distans arbete och firat pappa som fyllt år med tre rätters och bubbel. Mycket som snurrar runt i huvudet men längtar tills jag kommer på plats! Jag vet att det kommer ge mig otroligt mycket så energin är på topp, kommer att få lära mig så mycket nya saker och prata mycket engelska. Precis vad jag vill, utvecklas som person!

Oftast brukar jag känna mig lite närvös när jag ska iväg på något nytt men den här gången känns det så enkelt. Jag menar det är ändå ett helt “nytt” land, en ny kultur.. Många har frågat mig hur de känns och frågat “är du inte närvös” men nej, helt ärligt är jag så otroligt taggad så jag tänker inte på det! Det måste vara de att personerna jag ska jobba med är så lugna och peppande att tryggheten bara finns där, jag är egentligen ingen orolig människa hellrer, tänker oftas att det löser sig. Är det meningen så blir det bra! Det känns som alla bitar jag funderat över länge, äntligen fallit på plats och jag känner mig lugn samtidigt som jag är speedad delux, så mycket energi och idéerna flödar. Kreativiteten ökar!

Gör jag riktigt bra ifrån mig så kan de såklart innebära mera utveckling och fler projekt i framtiden! Samtidigt som jag kan anordna mina fastighetsvisningar nere på plats själv, så det känns ju superbra. Mellan 27-29 september och 4-6 oktober så kommer jag att ha visningar nere på Norra Cypern så är ni intresserade utav att se exempel på investeringar eller eget boende i solen så är detta ett bra tillfälle. En visningsresa innebär att jag står för flygtransfer och boende under 3 nätter, vi kommer att visa er runt på ön, ni kommer att få se riktigt bra investeringsprojekt, även ta del av off plan priser och erbjudanden på andra häftiga projekt. Så de ni själva står för är flyget och just nu finns det riktigt bra priser på bland annat https://www.skyscanner.se/ och https://www.norwegian.com/se/

Kommer även fler resor i början av november, så skicka mig ett mail om ni är intresserade så kan jag skicka över mer information! Finns fortfarande några platser kvar.