Resa ner till cypern – häng med?

Resa ner till cypern – häng med?

augusti 24, 2018 0 av admin

Godmorgon fredag! Vad tycker ni om den här fina skjortan jag fick hem ifrån NAKD igår? Love it, klassisk men lite galen.

Konsultar just nu på ett företag genom att rita inredning, superkul, så nu ska jag åka ner till kontoret här i Borlänge och jobba några timmar innan jag ska iväg på annat jobb. Det blev som jag hade tänkt från början. En resa ner till cypern i mitten av september, flygbiljetterna är så billiga just nu och bara för att jag lägger upp mina dagar som jag vill så tänker jag stanna en vecka den här gången. För att rensa skallen, jobba och njuta av solen lite extra. Älskar att mitt jobb är så pass flexibelt som det är, lätt att ta med och man kan vara spontan. Kommer även ha en fastighetsvisningar när jag är nere. 17-20 september går det väldigt bra flyg ner just nu och kostar nästintill ingenting. Boende, luncher och flygtransfer ingår samt att vi kommer åka runt och kika på fastighetsprojekt efter era önskemål. Prata köpprocesser och känna av de vackra cypern! Vill du följa med? Skicka då gärna ett mail till mig, emmahellgren@live.com

Kommer göra ett längre inlägg om fastigheterna jag jobbar med i början på nästa vecka.

Va riktigt sugen på att bjuda hem ett härligt gäng och laga en magisk 3-rätters ikväll, bara ta det lugnt och prata massa pepp och inspiration.. Hm ja så kanske det blir!