Lysa upp unga företagare

Lysa upp unga företagare

augusti 21, 2018 0 av admin

Hur glad blir man inte av fina blommor!? Kanske bara jag som är lättroad haha, men de ser så ombonat ut och känns väldigt fräscht när man kommer hem. Jag vet inte hur ofta jag skrivit om detta innan men jag inspireras utav unga företagare, men något som gör mig väldigt ledsen är när jag hör människor prata illa om någon de inte känner. Av en avundsjuka oftast. De kan vara något de sett eller hört i media, på stan etc etc, som de spinner vidare på och bygger upp en 2 h diskussion om något som egentligen inte alls var på det sättet. Det är så viktigt att alltid skapa sig sin egen bild, en rättvis bild av det hela. Jag lyssnar aldrig på vad andra säger, jag tar mig hellre tiden att skapa mig en egen bild och lär mig något nytt på den vägen.

Jag har testat på många olika projekt under några år och alla har inte gått bra, vissa har gått superdåligt, men vissa har även gått väldigt bra! Men jag vill fortfarande testa mig fram, jag kan förstå om människor har åsikter om vad jag gör. Vilket är helt okej om man har bildat sig uppfattningen själv och ärligt. Men dit jag vill komma är att när personer försöker starta/driva ett projekt så behöver man supporta. Jag tycker de är superkul när man vågar satsa, man bara slänger sig ut, har inga förväntningar men en stark vision och bara går mot strömmen. När jag ser andra unga företagare som startar upp, får cred i media och kämpar på, jag blir glad! Jag vill supporta med det jag kan. Men jag vet även att många är “rädda” för att sticka ut och vad andra ska tycka (med all rätt med tanke på hur vi människor kan vara) men så ska det inte vara. Man behöver någon som tror på en när man själv inte gör det, för vet ni vad.. Det går hela tiden upp och ner, det kan vara tufft att vara egen företagare, ibland behöver man kunna låna någon annans tro på att det kommer att funka, att det kommer bli bra! Alla har inte en familj eller vänner som stöttar en. Så kan man lägga en kommentar eller skicka ett meddelande till en person man ser upp till, blir glad av, inspireras utav, gör det! Du kommer hjälpa den personen att få en bra start på dagen. Jag vill ge cred till alla er som vågar kämpa för något ni tror på, ni som har en dröm och jobbar hårt för att nå den, alla ni som precis startat igång eller är i en svacka, ge inte upp! Känns det rätt så fortsätt. Är ni på rätt spår men blir osäkra, prata med någon som förstår er, hitta en mentor som kan vägleda er och peppa er genom de tuffa tiderna.

Jag kommer varje söndag att “lysa upp” en person som stämmer in på just detta! En driven person som inspirerar mig, vågar satsa på sin dröm och jobbar väldigt hårt för det. Det ska bli så kul att få dela med sig till alla er, lämna gärna en kommentar med era bästa tips på entreprenörer som borde få extra uppmärksamhet!

Ha en fin dag och kom ihåg att tro på dig själv.