Svårt att hitta fokus?

Svårt att hitta fokus?

januari 4, 2019 0 av admin

Tidigare hade jag svårt att hitta fokus, jag kunde ha perioder där jag gick runt och irriterade mig på allt och alla trots att de inte hade gjort något. Mina idéer som var superbra för någon dag sedan bara dog, hade ingen lust, hade ingen drivkraft, jag ville starta ett nytt projekt, inga tankar eller idéer kom.. Blev trött och lat, valde att sätta på en film för att fördriva tiden och vänta på att något bra ska hända, känner ni igen er?

Mina år har i övergripande varit väldigt bra, men jag har nästintill alltid haft en period på året som varit tyngre.. Där jag inte haft energin.. Nu när man har blivit mer medveten om vad det kan bero på så har jag gjort en del justeringar i mitt liv. Jag fortsätter säga ja till livet, det som kommer upp framför mig och känns kul, blir något ännu större och ett projekt i mitt liv. Men den största skillnaden mot innan är människorna!

Något som gett mig bättre fokus i business och privat är människorna runt omkring mig. Det kan låta drastiskt för en del, men för mig har de gett mig enorm framgång. Framgång i mitt sätt att leva, tänka, se på saker. Jag vill bara umgås med människor jag kan utbyta erfarenheter med, där tankarna är på samma nivå, som man kan skratta med, där entusiasmen är på samma nivå, mina idéer får kontakt och feedback på ett sätt jag kan ta in. Jag känner enkelhet, trygghet och jag vill hitta på saker, jag kommer lätt in i flow och får därmed med mig min energi på topp mestandels av tiden! FÖR om jag får positivititet så orkar jag hålla min energi uppe och göra detsamma för andra, för det är det jag vill. Ha min energi på topp, hjälpa andra, inspirera, motivera, utveckla – bygga business och liv med personer jag klickar med och mår bra utav!

När du umgås med en person som irriterar dig, hur tänker du? Hur blir ditt humör?

Jag gissar på att de inte blir så bra, har du någongång känt att du vill knöckla ihop ansiktet på någon? Haha, förlåt, men jag tror alla haft den känslan på ett eller annat sätt. Det kan vara på grund av att personligheterna inte klickar, man är svartsjuk på den andres liv, man tycker personen tar för mycket plats eller stämmer inte in i dina värderingar på hur en människa skall vara.. Men är det värt att låta tankarna styra? Jag kan komma på mig själv med en tanke om en annan människa jag inte känner och vaknar upp. Vad gör jag? Varför lyssnar jag på tankarna, låt dem passera.. Ta kontakt med personen och skaffa en uppfattning eller gå vidare och släpp tankarna. Alla är vi olika, vilket jag älskar. Tänk va fullt upp man hade haft om man ville umgås med alla, tänk vad länge du skulle få vänta på maten om alla gillade samma, eller vad uttråkad man skulle bli om alla tyckte lika.. HELA TIDEN.. Låt andra människor leva sitt liv och fortsätt med ditt, man kan inte umgås med alla, det kommer alltid finnas personer som suger ur dig energin, klagar på livet, jobbet, maten, faktiskt vill att det ska gå dåligt för dig. Det finns tyvärr alla sorters människor, men turen är att vi inte behöver umgås med alla. Valet är ditt!

När du umgås med en person som du känner dig trygg med, har kul och får utbyte utav. Hur känner du dig? Vad är dina tankar?

Livet känns lättsamt, lycka, glädje, nya idéer och tankar poppar upp. Du känner dig avslappnad, trygg, du vågar göra saker för du litar på att du har personer som backar upp dig om det skulle bli fel eller komma på fel tankar. Tankarna om andra personer är ljusa, undra vad hen jobbar med, ska jag blondera håret sådär, undra vart den klockan är köpt, visar uppskattning etc. Tankarna ändras snabbt till de bättre. Vilket också gör att du får mer energi i kroppen, jobbet känns lätt, du kan skratta med praktikanten på jobbet som du behöver städa upp efter 100 gånger på en dag. Du stöter på nya människor som du klickar med, du kan tänka på framtiden, träningen är inte så jobbig längre, dagarna går snabbt och filmerna hinner du inte se på kvällen för du har annat att göra. Karriären, jobbet vänder, kanske en ny jobbmöjlighet, du är inte längre rädd för att gå utanför din lilla comfortzone, bredda vingarna och kasta dig ut är inte så farligt längre. Det är lättare att ta de små guppen på vägen som vanligtvis förstör hela din värld.. Misstag är inte längre misstag, det är lärdomar. Drömmarna blir klarare och värdet på att nå dessa ökar, man jobbar lite extra för att nå dem när man börjar se resultaten.

Förstår ni vad jag menar? Människorna runt omkring dig påverkar dig något enormt, fundera på hur du mår, vilka personer umgås du med? Är det någon du borde välja bort eller minska tiden med? Är det någon du borde öka tiden med? Någon du borde ta in i ditt liv, umgås med på ett annat sätt? Tänk efter och ta action!