Spänning framför trygghet

Spänning framför trygghet

september 21, 2018 0 av admin

Det finns perioder när man börjar tvivla på vad det är man gör och om det är rätt väg att gå, jag har haft en väldig berg och dalbana de senaste åren. Men jag har alltid hoppat på det jag tycker är roligt, jag har oftast valt roligt och spännande framför trygghet och ekonomi. För jag har alltid trott att pengarna löser sig om jag hittar de jag verkligen passar till. Ända sen jag var liten har jag velat jobba med något jag verkligen brinner för, hjälpa andra människor, något jag tycker är roligt! Jag vill inte vakna upp på morgonen och känna ångest, känna mig deppig eller oroad, jag vill vara glad och taggad för vad som kommer komma, utmaningar! Kunna ge järnet och jobba hårt för något jag vet kommer att ge mig något tillbaka.

Det viktigaste har varit att utvecklas som person och att följa magkänslan, omge mig med människor som jag mår bra av och bara köra. Säga ja till livet helt enkelt, det är inte många jobb jag varit på för att jag “måste”, jag har valt de jag verkligen velat göra. När jag varit på ett ställe och jag känner mig färdig har jag hoppat på nästa utan att tänka. Människor jag träffat under åren har på något sätt kopplat mig vidare till nästa, jag har stött på människor som lett mig till nästa utmaning eller en annan kontakt. Ibland kan jag möta personer och känna, det här är en person jag kommer att jobba med/samarbeta med i framtiden. Det sjukaste av allt är att de oftast blivit så. Det kan låta som att jag svävar bland moln etc etc. Men de är så häftigt!

Om man möter en person som du stöter in i av en “slump”, vill ha din hjälp, får dig att känna på något visst sätt, det kan vara negativa människor, vem som helst. Oftast har man något att lära från dessa personer, iallafall är det vad jag tror.. Det är allt för mycket “slump” i mitt liv för att det inte ska ha någon mer förklaring. Vad vill jag då säga med det här.. Jo följ din magkänsla och våga lita på dig själv att du kan och våga testa på. Har du kul och gillar det du gör så kommer mer glädje komma till dig och nya möjligheter öppnas.

Jag har testat på en hel del olika branscher under mina år, men jag har alltid haft mitt företag på sidan om. Jag har alltid kommit tillbaka på att skapa och öppna upp nya projekt. Kanske är jag färdig med min testperiod nu. Jag är redo för något större än mitt lilla företag, vi får se! Jag är hur som helst riktigt taggad på att komma ner till Norra Cypern igen och börja jobba.

Vad du än drömmer, dröm större! Ingen dröm är för stor, men kom ihåg att alltid stanna upp och reflektera, är jag på rätt väg? Behöver jag ändra? Kommer mitt andra mål prio ett nu? Bygg på målen och utveckla, se till att alltid skjuta en dröm framför dig som du kan jaga och jobba mot!