Pusha sig själv

Pusha sig själv

september 10, 2018 0 av admin

Jag förstår inte själv hur sjutton jag precis packade ner en veckas kläder i ett litet handbagage, men jag har i och för sig alltid packat lätt. Bara tunna sommarkläder samt att jag rulla dem, måste ha något med det att göra eller så har jag helt enkelt glömt hälften haha! En vecka nere i Cypern och jobba med fastigheter samt mina konsultuppdrag. Så skönt att kunna åka iväg och ta med sig jobbet, byta miljö en stund, öva på engelskan och gå på föreläsning/workshop i helgen.

Gillar verkligen att jag har möjligheten eller tagit mig möjligheten att jobba med olika delar i mitt företagande. Jag får göra det jag gillar mest kombinerat med en röd tråd, utvecklas och träffa nya människor inom alla branscher. Att få åka ner till solen, jobba med investeringar och fastigheter är bland de roligaste. Men har även som jag sa innan fastnat för att utveckla strukturen i företag. Ta reda på de brister eller tidtjuvar som finns i projekthanteringen, lägga om planen, strukturen och jobba mot att få företaget att bli mer effektivt och på sikt även mer vinstdrivande. En utmaning som ser helt olika ut vart du än kommer, man får jobba med problemlösningar, jobba kreativt och leda andra människor.

Detta gör jag då som konsult där jag även kan hjälpa till mer marknadsföring, sociala medier och event. Vad är behovet hos företaget? Vad är det som behöver förbättras, på vilket sätt kan vi lösa det och sedan öppna portföljen med erfarenhet och dela med sig. Så kul!

Ett av mina mål till sista december som jag satte på kickoffen med mastermindgruppen är att lära mig engelska flytande. Jag vill kunna prata och hålla konversationer flytande utan problem. Idag känner jag mig låst när jag inte kan hålla konversationer om de jag vill få fram. Så mitt mål nere i cypern är också att prata på som bara den, strunta i om det hakar upp sig och blir fel. Bara prata på och öva, öva, öva. Det är ju så otroligt bra sätt att lära sig på! När man måste prata engelska för att bli förstådd så pushas man utanför comfortzonen och måste lära sig. Helt perfekt!