Kickoff och knyta nya kontakter

Kickoff och knyta nya kontakter

september 1, 2018 0 av admin

Blev en spontantrip till Falun igår och spela en padelmatch med grabbgänget. En sport jag riktigt fastnat för men aldrig hört om tidigare. Vi spelade i Enköping för någon månad sedan och efter de har jag verkligen velat börja spela mer regelbundet. Kul att de nyligen öppnat en “arena” här i närheten. För er som inte vet vad det är skulle jag jämföra det medd tennis men med plexiglas väggar att studsa i samt andra racket. Man får springa mycket, bra konditionsträning, riktigt roligt att spela dubbel (alltså fyra st). Som träning med samtidigt trevligt umgänge, perfekt kombo.

Idag är en helt ledig dag, inget planerat, vi har kikat på inredning och beställt nya tavlor till lägenheten, städat, tvättat lite men annars inte många knop gjorda. Ett glas vin, skriva blogginlägg och fotbollsmatch i bakgrunden är de som pågår just nu. Planerar tacos till kvällen!

Imorgon ska jag iväg på kickoff med en mastermind grupp här i Borlänge. Ett gäng härliga entreprenörer som tillsammans inspirerar och peppa varandra framåt. SÅ viktigt att umgås med rätt människor och när Malin arrangerar sina event och grupper så kan man inte annat än skynda sig haka på. Det blir alltid lika bra och man hittar tillbaka till sin motivation och driv! Det är ibland svårt att hitta rätt männsikor att umgås med, så att hitta liknande träffar/event att gå på för att träffa likasinnade är guld värt. Alla jobbar med olika saker, men de spelar ingen roll för drivet och visioner har alla, de spelar ingen roll om de ser likadana ut. Man inspirerar varann genom att tänka olika med tillsammans kan man jobba för att hitta motivation och utvecklas. Den här veckan har varit riktigt bra så min energi är verkligen på topp. Ser fram emot att träffa nya människor och knyta nya kontakter!