Måndag och början på en hektisk vecka

Måndag och början på en hektisk vecka

augusti 27, 2018 0 av admin

Vilken grym start på veckan! Kom precis hem från kontoret där jag ritat inredning hela dagen, dags att svida om och åka vidare ner på stan för möte med ett stylingprojekt jag också jobbar med. Dags att börja planera efter budget och få igång lite startdatum wihu! 

Det blev minst sagt en hektisk start på veckan, men sånt gillar jag så det gör mig ingenting. Ska färdigställa lite texter till några hemsidor jag håller på med samt försöka få till lite matlådor innan kvällen. Jag bara älskar de här med många bollar i luften och fullt upp, den här veckan är ett riktigt bra exempel på det! Det händer något varje dag, kommer träffa drivna personer och entreprenörer hela veckan att inspireras utav. Energin hamnar då lätt på topp, vilket är bland den bästa känslan!

För mig är det superviktigt att jobba med något jag trivs med, följa magkänslan och stoppa med de jobb/projekt där de känns fel, byta och köra vidare med de som känns bra. Sista månaden har allt blivit ljusare och känns bra med det jag gör. Den perfekta blandningen av de jag tycker om, samtidigt som jag får mer tid för fastigheterna och resor då jag kan ta med mig allt mitt jobb. Just nu är jag verkligen i ett sådant flow där allt bra kommer till mig! Riktigt skönt och precis den starten jag behövde på hösten!