En vecka till avgång

En vecka till avgång

september 5, 2018 0 av admin

Hej på er! Har haft fullt upp hela dagen, går på autopilot mestandels haha. Efter att mitt senaste konsultjobb satt igång har jag fått upp ögonen för design och projektledning. Hade ett möte mitt på dagen med ett stylingprojekt jag jobbar med, dags att ta fram en actionplan och sätta igång med jobbet. Ska bli superkul att börja renovera/inreda samt sätta nytt koncept och menyer, en riktig nystart med andra ord! Nytt ansikte utåt. Tror verkligen det kommer att bli bra, något borlängefolket saknar för tillfället.

Om mindre än en vecka åker jag till Cypern, bokade flyg tis-tis så det blev en hel vecka nere i solen. Skönt, samtidigt som jag fick en hel del att göra hemma, som tur är kan jag ta med mig det mesta. Längtar efter lugna dagar i solen, med latopen i knät och ett glas vin i handen haha! Älskar att jag kan ta med mig mitt jobb och resa dit jag vill. Det blir även en hel del fastigheter nere i cypern såklart då det är största anledningen till varför jag åker ner. Kommer fota nya projekt, planera presentationer och träffa kollegorna. Till helgen har vi en workshop med föreläsningar och info om nya och kommande projekt, ska bli spännande! Det kommer ett riktigt “wowprojekt” som jag kommer informera vidare om. Tänk er ett helt självförsörjande komplex med riktiga lyxlägenheter som drivs på solenergi och cyklarna på gymmet, havsutsikt och egna odlingar. Låter inte de superhäftigt!? Gillar nytänket!

På tal om sommarfeeling så fick jag precis hem mitt fina skal med ananaser från Ideal of sweden, så fint! Gillar verkligen deras skal, de är rejäla, roliga motiv och har magnet. Just nu har jag ett samarbete med ideal of sweden, superfina mobilskal och annat kul som plånböcker och passfodral, med rabattkoden “emmahellgrens” får du 20% på deras sortiment! Passa på vetja.