Help others to achieve

Help others to achieve

oktober 1, 2018 0 av admin

Man ska aldrig drömma för litet, drömmar är till för att go crazy, inspirera och motivera. Expandera hjärnan och dina visioner, allt är möjligt oavsett vilken dröm du nu har. Drömmer du om ett hus för flera miljoner i frankrike eller att starta eget företag helt utan kapital så finns det ju trots allt människor som har/har gjort just detta. Man ska aldig förminska sig själv, dröm stort och ta ett steg i taget. Jantelag pffr, att de ordet ens existerar 2018 är helt otroligt.. Det finns inga begränsningar.

Om man matar sig med negativa tankar, att man inte klarar det så kommer det att bli så, hjärnan ställer om sig. Samma sak när “man har en dålig dag”, de är bara tankarna.. Låt säga att din dag börja med att du försover dig och sparkar i tån i tröskeln, man blir stressad och irriterad.. Tankarna börjar snurra runt omedvetet i en negativ bana. Du springer ner från 4 våningen, väl nere upptäcker du att du glömt bilnycklarna.. Och så fortsätter de, tankarna fortsätter i samma bana “varför händer de här mig?” “vilken skitdag” Istället för att fokucera på bra tankar, låt de negativa passera utan att sätta sig in i dem. Man kan ha tunga perioder i livet, även jag har har det. Men jag försöker lära mig det här med tankarna, tycker det är så intressant! Oftast handlar de om att vi inte är nöjda med oss själva, vädret suger, jag får inget jobb, jag klarar det inte.. Fortsätter vi mata oss med detta så självklart kommer vi attrahera mer av detta. Välj istället att ha inställningen, de löser sig, jag vill, jag kan, jag gör, jag utvecklas, se positivt på allt. Mata dig med saker som får dig att må bra!

Personer som är avundsjuka och tänker “varför händer de där aldrig mig?” Big no no, svartsjuka attraherar mer svartsjuka, tänk om. Va glad för andras framgång och lycka, vi ska supporta varandra, tillsammans är alltid starkast. Hjälp någon annan och du kommer själv få samma hjälp, va generös med din kunskap! Berätta hur tacksam du är över dina vänner, behöver någon hjälp, sträck ut en hand. Om alla skulle göra lite tror jag att det kan bli en sån otrolig skillnad. Sätt dig in i andras situationer och tänk om det skulle vara du, skulle du vilja ha hjälp? Skulle du bli otroligt tacksam, ja. Så självklart behöver vi göra det, hjälpa varandra med de vi kan! Även den minsta människan kan ha stora drömmar, jag har hört såna otroliga historier om personer som inte haft något till att nå sina drömmar. Döm aldrig någon från första blicken.. Vi är bättre än så.

“Help others to achieve their dreams and you will achieve yours”